El Gremi d’Editors de Catalunya organitza el curs de formació bonificada, “Millora i retoca les teves fotografies digitals per les xarxes”, de sis hores de durada, i que tindrà a través de l’aula virtual ZOOM.

Dades del curs:

 • Durada: 5 hores

 • Periodicitat: Dues sessions de 2hores i 30 minuts

 • Dates: Dimarts 29 i dijous 31 de març de 2022

 • Horari: de 9.30h a 12.00h

Objectius:                                                                                                                                                   

L’objectiu d’aquest curs és aprendre a fer millors fotografies amb el nostre telèfon, descobrir què volen dir i per a què serveixen les seves opcions de configuració i aprendre a fer servir algunes de les millors aplicacions de retoc fotogràfic per anar un pas més enllà i comunicar millor el nostre producte.

Sempre disponible a la nostra bossa o butxaca, el mòbil s’ha convertit en una eina de treball imprescindible. Amb ell fem i preparem les fotos que després compartirem a les xarxes socials: Instagram, Twitter o Facebook.

NOTA: Aquest curs està adreçat tant a usuaris del sistema operatiu Android com iOS (Apple).

Programa:

 • És el mòbil la millor càmera de fer fotos?
 • Opcions de configuració i consells per començar
 • Tècniques bàsiques i avançades de composició
 • Aplicacions per a l’edició i retoc de fotografies
 • Gestió de l’espai disponible al telèfon i còpies de seguretat.

PROGRAMA EN PDF

Docent:

Jordi Flamarich, periodista i consultor en comunicació digital, especialitzat en noves formes de narrativa i continguts per a dispositius mòbils. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional en l’àmbit d’internet i les noves tecnologies, ja sigui escrivint sobre la xarxa en mitjans de comunicació escrits o bé com a responsable de mitjans digitals. Com a docent, ha format en periodisme mòbil a redaccions i periodistes d’Espanya i Amèrica Llatina, i imparteix regularment cursos de capacitació i ús de tecnologies mòbils en entorns professionals. També col·labora amb la Universitat Oberta de Catalunya com a responsable de l’assignatura Disseny de productes interactius multidispositiu.

Instruccions de connexió:

Utilitzarem la plataforma ZOOM Cloud Meetings, que és una aplicació gratuïta de videotrucada que es descarrega pel mòbil (Apple Store / Google Play) i també per l’ordinador o tauleta. Aquesta aplicació l’haureu de descarregar per tenir accés al servei.

Abans de l’inici del curs us farem arribar al correu electrònic que ens hagueu facilitat, un enllaç directe per connectar a la formació online, també una ID i una contrasenya per si connecteu directament a Zoom. Comproveu els requisits del sistema (àudio i vídeo) per evitar problemes de connexió. Connecteu-vos 5 minuts abans de l’inici, per comprovar que tot funciona correctament.

Funcionament de les classes:

 • S’iniciarà la sessió amb puntualitat
 • Posteriorment rebreu la presentació del curs

Preus:

 • Import associat: 70€ (Bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)
 • Import no associat: 89€ (Bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció al “Millora i retoca les teves fotografies digitals per les xarxes: FORMULARI

Si l’empresa així ho desitja, el Gremi podrà gestionar els procediments administratius amb la Fundació Tripartita, per tal que puguin bonificar-se totalment o parcial la formació realitzada. Per a empreses associades, el cost de les gestions administratives inherents al procés de bonificació serà de 0€. Per a empreses no associades, el Gremi facturarà el 10% del cost del curs en concepte de gestió administrativa de la bonificació. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi: formacio@gremieditors.cat