Apunta’t al CURS BONIFICABLE: “Comunica’t de forma efectiva en anglès” PLACES EXHAURIDES!

El Gremi d’Editors de Catalunya organitza el curs de formació  Comunica’t de forma efectiva en anglès!”que tindrà lloc a les seves instal·lacions. 

Objectius:

Donar al participant les eines per a la construcció d’un discurs segur, fluid i precís en les converses mantingudes amb col·laboradors, proveïdors i clients de l’organització a nivell internacional.  Desenvolupar i afinar les habilitats de comunicació en fires, reunions, call conferences, presentacions i negociacions.

Cada sessió inclou una secció enfocada a treballar la gramàtica corresponent al nivell. El format està basat en converses de les situacions que us podeu trobar en el dia a dia de la feina de l’editorial i en les fires.

Format del curs:

Les classes tindran un màxim de 10 persones amb un nivell equivalent. Els alumnes hauran de realitzar una prova de nivell. Aquesta prova es realitzarà onlineLes proves es realitzaran a mitjans de juliol.

Pot passar que, per acabar d’afinar la composició dels grups, calgui fer un breu test d’expressió oral a algun participant. Si fos així, la prova d’expressió oral consistiria en una breu conversa telefònica (5’-7’).

Programa:

  1. Introduction: Talking about your company (History, Figures, SWOT, Structure, New projects,..), talking about your job, experience. Talking about yourself.
  2. Trade Fairs (NW, Meetings, Socialising): Preparing and Arriving at the Trade fair. At the booth – Engaging Potential Customers. Meeting with a prospect. Socialising.
  3. Telephone Communication: Basic telephone communication. Follow-up conversation. Making an appointment. Dealing with colleagues on the phone. Handling complaints. Small talk on the phone.
  4. Writing: Writing Business emails. Types of emails

Dades del curs:

Opció dimarts tarda (PLACES EXHAURIDES!):

  • Durada: 30 hores
  • Periodicitat: 10 sessions de 3 hores
  • Dates: des del dimarts 17 de setembre al dimarts 26 de novembre 2019 (ambdós inclosos)
  • Horari: de 15.30h a 18.30h

Preus:

  • Import associat: 450 euros (bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)
  • Import no associat: 575 euros (bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)

Magda Polo recomana els cursos de formació del Gremi d’Editors:

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció al curs “Comunica’t de forma efectiva en anglès!”: FORMULARI

Si l’empresa així ho desitja, el Gremi podrà gestionar els procediments administratius amb la Fundació Tripartita, per tal que puguin bonificar-se totalment o parcial la formació realitzada. Per a empreses associades, el cost de les gestions administratives inherents al procés de bonificació serà de 0€. Per a empreses no associades, el Gremi facturarà el 10% del cost del curs en concepte de gestió administrativa de la bonificació. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi: formacio@gremieditors.cat