Apunta’t a la formació “En bona companyia” amb Silvia Querini

El Gremi d’Editors de Catalunya organitza el seminari de formació «En bona companyia!», que tindrà lloc a les seves instal·lacions.

Objectius:

El seminari vol posar en valor la figura del col·laborador extern, que no només compleix les funcions de lector professional, sinó que es converteix en la mà dreta de l’editor a l’hora d’investigar el mercat i oferir el millor al nostre públic.
Es treballarà la relació entre editor i col·laborador, posant especial èmfasi en la confecció d’un bon informe de lectura, que a més de la valoració estrictament literària considera altres factors essencials per a l’èxit d’un text.

A qui va adreçat:

El seminari serà útil per als editors que estiguin creant el seu propi equip de col·laboradors i per a qui vulgui convertir la seva passió per la lectura en un ofici, treballant per a una editorial com a lector professional.

Dades del curs:

  • Durada: 3 hores
  • Periodicitat: 1 sessió
  • Dates: dimecres 2 d’octubre de 2019
  • Horari: 18.00h a 21.00h
  • PROGRAMA EN PDF

Preus:

 • Import associat: 45 euros (bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)
 • Import no associat: 57 euros (bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)

Docent:

Silvia Querini va néixer en Torino (Itàlia) fa ara seixanta-quatre anys. En 1974, després d’una breu estada a Londres, es va traslladar a viure a Barcelona, i aquí es va llicenciar en Filologia Hispànica.

En 1981 Querini va començar la seva marxa en el món editorial com a responsable de diferents catàlegs, i de 2002 a 2018 va exercir com a directora literària de Lumen, un segell que forma part del grup Penguin Random House.

Fa vint anys va començar a compaginar el seu treball com a editora amb la docència, i imparteix cursos de postgrau sobre edició en la universitat Pompeu Fabra.

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció al curs “En bona companyia”: FORMULARI

Si l’empresa així ho desitja, el Gremi podrà gestionar els procediments administratius amb la Fundació Tripartita, per tal que puguin bonificar-se totalment o parcial la formació realitzada. Per a empreses associades, el cost de les gestions administratives inherents al procés de bonificació serà de 0€. Per a empreses no associades, el Gremi facturarà el 10% del cost del curs en concepte de gestió administrativa de la bonificació. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi: formacio@gremieditors.cat