Campanya-Nadal-Lectura“Llibreries. El món sencer embolicat per regal” és el lema de la iniciativa en col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

«Llibreries, El món sencer embolicat per regal», és una iniciativa de la Cambra del Llibre de Catalunya, institució que agrupa els gremis i associacions d’editors, llibreters, distribuïdors i de la comunicació gràfica,  amb el suport del Departament de Cultura i de CEDRO (Centro Español de Derechos Reprográficos) per fomentar que els lectors vagin a les llibreries aquestes festes de Nadal i regalin llibres.

Des de l’inici de la pandèmia la lectura ha estat una de les tres activitats que més han ajudat a passar el confinament reconegut pels ciutadans. Fruit d’això, des de que es van aixecar les restriccions el mes de juny, les llibreries de proximitat han vist com s’incrementava l’afluència de lectors.

La campanya Llibreries, el món sencer embolicat per regal que va començar el 11 de desembre i s’allargarà fins el 5 de gener, serà una campanya preferentment als mitjans digitals, a les xarxes socials i en algunes de les línies de FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya).

Més informació: