Vols millorar el teu anglès? Comunica’t de forma efectiva en anglès. Places limitades!

El Gremi d’Editors de Catalunya organitza el curs de formació  Comunica’t de forma efectiva en anglès!”que tindrà lloc a les seves instal·lacions. 

Objectius:

Donar al participant les eines per a la construcció d’un discurs segur, fluid i precís en les converses mantingudes amb col·laboradors, proveïdors i clients de l’organització a nivell internacional.  Desenvolupar i afinar les habilitats de comunicació en fires, reunions, call conferences, presentacions i negociacions.

Cada sessió inclou una secció enfocada a treballar la gramàtica corresponent al nivell. El format està basat en converses de les situacions que us podeu trobar en el dia a dia de la feina de l’editorial i en les fires.

Format del curs:

Les classes tindran un màxim de 10 persones amb un nivell equivalent. Els alumnes hauran de realitzar una prova de nivell. Aquesta prova es realitzarà onlineLes proves es realitzaran a mitjans de juliol.

Pot passar que, per acabar d’afinar la composició dels grups, calgui fer un breu test d’expressió oral a algun participant. Si fos així, la prova d’expressió oral consistiria en una breu conversa telefònica (5’-7’).

Programa:

  1. Introduction: Talking about your company (History, Figures, SWOT, Structure, New projects,..), talking about your job, experience. Talking about yourself.
  2. Trade Fairs (NW, Meetings, Socialising): Preparing and Arriving at the Trade fair. At the booth – Engaging Potential Customers. Meeting with a prospect. Socialising.
  3. Telephone Communication: Basic telephone communication. Follow-up conversation. Making an appointment. Dealing with colleagues on the phone. Handling complaints. Small talk on the phone.
  4. Writing: Writing Business emails. Types of emails

Dades del curs:

Opció divendres matí:

  • Durada: 30 hores
  • Periodicitat: 10 sessions de 3 hores
  • Dates: des del divendres 20 de setembre al divendres 29 de novembre 2019 (ambdós inclosos)
  • Horari: de 09.00h a 12.00h

Preus:

  • Import associat: 450 euros (bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)
  • Import no associat: 575 euros (bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)

Magda Polo recomana els cursos de formació del Gremi d’Editors:

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció al curs “Comunica’t de forma efectiva en anglès!”: FORMULARI

Si l’empresa així ho desitja, el Gremi podrà gestionar els procediments administratius amb la Fundació Tripartita, per tal que puguin bonificar-se totalment o parcial la formació realitzada. Per a empreses associades, el cost de les gestions administratives inherents al procés de bonificació serà de 0€. Per a empreses no associades, el Gremi facturarà el 10% del cost del curs en concepte de gestió administrativa de la bonificació. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi: formacio@gremieditors.cat