Noticia01El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya organitza la jornada «TTIP i cultura. Riscos i oportunitats de l’Acord Transatlàntic de Comerç i Inversió per al sector cultural» per tal d’analitzar i debatre so­bre quin podria ser l’impacte que podria tenir l’aprovació del TTIP sobre el nostre sector.

TTIP és la sigla anglesa amb la qual és conegut l’Acord Transatlàntic de Comerç i Inversió (Transatlantic Trade Investment Partnership – TTIP), un acord de lliure co­merç que la Unió Europea i els Estats Units estan negociant des del 2013 i que podria convertir-se en el més ambiciós de la història. Molt més que un acord de liberalització comercial tradicional, el TTIP és una aposta geoestratègica per crear la major àrea de lliure comerç del món i per harmonitzar a banda i banda de l’Atlàntic les regles del joc d’un bon nombre d’àmbits i sectors diferents.

  • Quines oportunitats i amenaces s’obriran a les nostres empreses creatives?
  • Com afectarà el model europeu de drets d’autor?
  • Canviaran les polítiques de preu fix del llibre o la capacitat de les administracions públiques per subvencionar la cultura catalana?
  • Reforçarà l’aposta de la UE per avançar cap a un mercat únic digital?

 

DIA: 10 de novembre de 2015 (divendres)

HORA: de 08.45h a 14.30h

LLOC: Auditori Blanquerna (Valldonzella, 12)
Entrada gratuïta, prèvia inscripció. Places limitades

Data límit per a inscriure’s: 6 de novembre

Més informació, programa i inscripcions aquí