LIBER, la fira professional referent internacional per al llibre en espanyol, trasllada la seva convocatòria del 27 al 29 d’octubre i se celebrarà a través d’una plataforma virtual amb l’objectiu d’ajudar el sector a recuperar l’impuls comercial, especialment a l’exterior.

La nova proposta #LIBERDIGITAL uneix la presentació de novetats i fons editorials per part dels expositors i les cases editorials previstes, amb reunions de negoci amb compradors i prescriptors convidats de més de 60 països, així com trobades amb diferents professionals espanyols del món del llibre. També s’inclouen en aquest entorn on-line les Jornades Professionals LIBER, que abordaran l’adaptació del món del llibre al mercat postpandèmia.

Hem transformat l’esdeveniment a un format 100% online. Ens adaptem al context actual per ajudar al sector a recuperar l’impuls comercial. Les reunions amb compradors i prescriptors es farà per vídeo conferència i les jornades professionals es retransmetran en streaming.

Participa com a expositor a través d’una plataforma fàcil i intuïtiva que reuneix als professionals de la cadena de valor del llibre: prescriptors, distribuïdors, bibliotecaris, llibreters, clients,..

Més informació: