La 17a edició de Món Llibre, el festival de literatura per a nens i nenes, se celebrarà el cap de setmana del 2 i 3 d’abril. El festival literari per als més petits recollirà múltiples activitats per apropar la literatura al públic infantil i girarà al voltant dels diferents autors i autores per potenciar la seva figura en la literatura contemporània i apropar-la als lectors.

Quan?

Dissabte 2 i diumenge 3 d’abril del 2022

On?

Al CCCB (pl. Joan Coromines | Raval), tot el cap de setmana
Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz (c. Joncar, 35), al 2 d’abril
Biblioteca Nou Barris (pl. Major de Nou Barris, 2), al 3 d’abril

Activitats i informació de Món Llibre 2022

Joaquim Carbó, fundador de ‘Cavall Fort‘ i autor infantil i juvenil; Liliana Fortuny i Jaume Copons, autors de les sèrie ‘L’Agus i els monstres’ i ‘Bitmax & Co’, i Luisa Vera, il·lustradora i autora del cartell del festival, són alguns dels noms destacats del programa.

Marc Boutavant, creador de la sèrie d’aventures del ‘Gos pudent’, és l’autor internacional convidat en aquesta edició.

Les editorials participants a Món Llibre són: Combel, BlackieBooks, Bambú, La Galera, Edebe, Fanbooks i Cruïlla.

La resta d’activitats del festival giraran al voltant del procés de creació de llibres. Els infants podran viure l’experiència de ser escriptors amb màquines d’escriure, o veure tot el procés d’impressió d’un llibre a través de la realitat virtual.

Món Llibre 2022 recupera la biblioteca física amb el propòsit de convidar les nenes i els nens de totes les edats a agafar un llibre i passar-hi una estona llegint.

Més informació: