L’ICEX, en col·laboració amb el Ministerio de Cultura y Deporte, convoca una nova edició del projecte New Spanish Books i invita a participar-hi els agents i editors espanyols interessats.

És un projecte que té com objectiu la venda de drets de traducció d’editorials i agents literaris espanyols en mercats exteriors a través de portals a Internet a Alemanya, Estats Units, França, Japó, Regne Unit i Brasil, dirigits a professionals estrangers del sector editorial.

A la tardor de 2019 s’editarà una publicació recopilatòria en format paper i electrònic amb la informació dels llibres seleccionats en els sis mercats. Per a cada llibre la publicació inclourà la informació que es recull a la fitxa i un resum de l’informe de lectura. Per ampliar l’abast de New Spanish Books, aquesta publicació es distribuirà de forma personalitzada entre editors i agents de Noruega, Finlàndia, Itàlia, Polònia, Rússia i Corea.

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat.

Condicions i bases de participació

Poden participar llibres dels gèneres especificats en cada convocatòria en qualsevol de les llengües oficials d’Espanya. Cal que l’editorial o agència literària espanyola sigui titular de la gestió dels drets dels llibres participants.

Per a participar:

  • Cal complimentar aquest formulari online amb la informació relativa a cadascun dels llibres participants. Encara que l’editorial hagi participat en edicions anteriors, cal crear un nou compte utilitzant com a clau d’usuari el CIF de l’empresa. Es poden introduir un màxim de tres llibres per cadascun dels portals (Regne Unit, França, Alemanya, Japó, Estats Units i Brasil).
  • El formulari ha de ser formalitzat en castellà
  • Per a cada llibre cal adjuntar la fotografia de l’autor i de la portada
  • El termini per a la càrrega de llibres per a l’edició 2019 està obert fins al dia 11 de gener (divendres) a les 17.00h.

Convocatòria

Fes clic sobre el següent enllaç per consultar:

Contacte d’ICEX

Cristina Abelenda Santa-Cruz
Departamento Industrias Culturales
ICEX España Exportación e Inversiones
Paseo de la Castellana, 14-16, 28046 Madrid
Tel. 91 349 18 64
Correu-e: cristina.abelenda@icex.es

Més informació