Cartell Salo2016El complex de l’Amistat de Mollerussa tornarà acollir l’edició d’enguany del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya del 17 al 30 d’Abril.

El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, Clijcat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa són els encarregats de preparar el saló més gran de l’estat espanyol en aquesta matèria, que comptarà en aquesta 32ena edició amb més de 4.500 llibres destinats al públic infantil i juvenil. A més, el programa també recull exposicions d’il·lustració, tallers, trobades amb autors, trobades professionals, sessions de contes, espectacles de titelles i moltes d’altres activitats gratuïtes.

Els editors que estiguin interessats poden participar-hi exposant els seus llibres de literatura infantil i juvenil i de coneixements (no text) -preferentment les novetats- en català i/o castellà. Els expositors tenen un cost de 600€ i compten amb una cabuda d’uns 60 llibres. El termini per a reservar-ho és fins el 22 de febrer i s’ha de fer complimentant el següent formulari.

Tanmateix, i fins el 7 de Març, qui ho desitgi també pot sol·licitar al Clijcat participar amb activitats d’animació com presentacions de llibres teatralitzades, tallers, personatges, o qualsevol altra proposta d’activitat enfocada al públic familiar del cap de setmana.

Per a més informació: