Notícia publicada a PublishNews el 19 de març de 2021. Consulteu l’article original de la notícia clicant aquí: “El Saló del Llibre de París cancel·la la seva edició del 2021”

L’esdeveniment estava previst per a finals de maig

El Saló del Llibre de París, previst inicialment per al mes de març i ajornat a finals de maig ha anunciat la cancel·lació de la seva edició de 2021. La pandèmia torna a deixar al públic francès sense el Saló del Llibre de París per segon any consecutiu.

En un comunicat enviat a la premsa, el Sindicat Nacional d’Editors francès, que organitza la fira va justificar la decisió per la incertesa dels propers mesos i «per les mesures sanitàries vigents que no permeten l’organització d’un esdeveniment públic de la magnitud de la fira en condicions satisfactòries». Els editors que havien decidit participar en l’edició de 2021 de l’esdeveniment rebran el reemborsament del pagament. El Saló del Llibre de París rep anualment 160.000 visitants, uns 3.000 autors i 715 grups escolars. Una mitjana de 450 estands componen el saló i 50 països estan representats en l’esdeveniment. El programa també inclou 250 conferències i debats. El comunicat acaba afirmant que se celebrarà el 2022.