sbvvAmb motiu de la presència d’Espanya com a país invitat d’honor a la Fira del Llibre de Frankfurt 2022, la Fira Digital del Llibre de Suïssa (Digitale Buchtage Schweiz) organitza, dins del marc de la fira, un intercanvi entre Suïssa i Espanya enfocat en la compra i venda de drets entre els sectors editorials d’ambdós països.

La trobada digital de ponents tindrà lloc el dia 16 de setembre de 2021 entre les 14.45h i les 15.45h amb la presentació dels mercats del llibre respectius, els recolzaments a la traducció i també la presentació dels plans del projecte espanyol per a la Fira de Frankfurt.

A més organitzaran trobades individuals (matchmaking) entre editorials d’ambdós països per a fomentar l’intercanvi entre editors i amb l’objectiu de promoure les vendes i compres de drets entre Suïssa i Espanya. Aquestes trobades se celebraran entre el 16 i el 30 de setembre.

La participació en la Fira Digital del Llibre de Suïssa (Digitale Buchtage Schweiz) i en les trobades individuals (matchmaking) són gratuïtes però cal inscriure’s prèviament per a les trobades individuals emplenant un formulari que cal enviar abans del dia 13 de setembre per correu electrònic a mail@juliaannstuessi.ch amb còpia a comext@fge.es

Més informació:

Pàgina web Digitale Buchtage Schweiz