Serveis del Gremi

El Gremi d’Editors de Catalunya ofereix als seus agremiats els següents serveis:

Assessories

Propietat intel·lectual i jurídica; fiscal i mercantil; laboral i RR.HH. Aquest és un servei de consultes gratuït per a les empreses agremiades.

Llegeix Més >

Formació

Formació contínua, bonificada, presencial, aula virtual, seminaris i sessions informatives sobre temes d’interès del sector.

Llegeix Més >

Comerç Exterior

Participació amb estands col·lectius en nombroses fires internacionals del llibre. Accions empresarials a l’estranger. La Cambra del Llibre de Catalunya col·laboradora amb el Gremi, ofereix nombrosos serveis de recolzament i acompanyament als processos d’internacionalització de les empreses del món del llibre i ofereix diversos serveis pràctics com ara: acords amb operadors postals, pòlissa col·lectiva d’assegurances de transport, confecció de DUAs, presentació d’Intrastats, resolució d’incidències amb el tràfic de mercaderies, etc.

Llegeix Més >

Eines de gestió per a la cadena del llibre

CSL, SINLI (preu reduït per als agremiats), DILVE (preu reduït per als agremiats), LibriRed que permet informació sobre vendes i existències en cada punt de venda. La Federación de Gremios de Editores de España administra l’ISBN.

Nit de l’Edició

Gran acte anual del sector editorial de Catalunya. Homenatge a les empreses que celebren anys d’activitat editorial continuada. Lliurament del Memorial Fernando Lara, instituït per la Cambra del Llibre de Catalunya per distingir o bé a un jove empresari menor de 40 anys que hagi iniciat un nou projecte empresarial o bé a una nova iniciativa empresarial del sector del llibre, tenint en compte que la persona o iniciativa guardonades tinguin una clara vocació de ser projectes professionals. També es lliura el Premi Ángel Crespo de Traducció, conjuntament amb l’Associació Col·legial d’Escriptors de Cata­lunya. Com a punt culminant de la festa s’atorga el PREMI ATLÀNTIDA a una persona­litat o institució rellevant que s’hagi distingit per la seva contribució al foment de la lectura i del món del llibre i, també, pel seu compromís en la promoció i defensa del valor de la cultura i la propietat intel·lectual.

Forum Edita 2018

Forum Edita

Impulsat pel Gremi i la Universitat Pompeu Fabra, el Forum Edita és una Trobada Anual d’Editors que té per objectiu servir de plataforma regular per a debatre els principals reptes del sector; de fomentar l’intercanvi d’idees i la relació entre els professionals de l’àmbit editorial; i de consolidar el paper de Barcelona com a capital internacional del llibre i de l’edició, després de la seva designació com a Ciutat Literària de la UNESCO. Al mateix temps es tracta de reunir també en la taula de debat als estudiants universitaris que en el futur més immediat jugaran també un paper clau en el desenvolupament del sector editorial.

Llegeix Més >

Informació i documentació

Seguiment del BOE i DOGC, elaboració i difusió d’estudis, estadístiques, informes, convenis i convocatòries de subvencions.