Màsters i postgraus

 

El Gremi d’Editors de Catalunya ha signat acords amb les universitats de Catalunya segons els quals tots els treballadors de les editorials associades gaudiran de descomptes en les matrícules dels màsters, cursos i postgraus.

Universitat Oberta de Catalunya

Gràcies a l’acord signat entre el Gremi i la Universitat Oberta de Catalunya, els professionals poden beneficiar de grans descomptes per a continuar-se formant professionalment: graus i màsters universitaris, formació de postgrau (màsters, postgraus i especialitzacions), idiomes i cursos de curta durada i d’accés a la universitat: Cursos d’idiomes, seminaris, assignatures lliures i accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys i formació professional i altres cursos professionalitzadors.

Procediment per a beneficiar-se dels descomptes: Per gaudir d’aquests avantatges, s’ha de fer la matrícula des del web de la UOC i utilitzar un codi que cal demanar per correu electrònic a info@gremieditors.cat

Universitat Autònoma de Barcelona

nnmEl Màster en Edició de la Universitat Autònoma de Barcelona ofereix admetre alumnes com alumnes del Màster a personal d’empreses associades amb un descompte del 15% en la matrícula.

Aquesta promoció serà aplicable cada curs a un màxim de quatre sol·licituds. El requisit imprescindible per als beneficiaris, a banda de la seva associació, és que han de ser llicenciats o graduats universitaris.

Universitat de Barcelona

UBEl Gremi d’Editors de Catalunya ha arribat a un acord amb l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona segons el qual tots els treballadors de les editorials associades al Gremi gaudiran d’un 10% de descompte en la inscripció dels cursos que relacionem a continuació: Postgrau en Digital Learning i Experiències d’Aprenentatge Emergent, Postgrau en Literatura Comparada i Literatura Digital, i Postgrau en Digital Marketing Management.

Universitat Pompeu Fabra

Univesitat Pompeu Fabra-BSMEls treballadors de les editorials associades al Gremi tenen ara una oportunitat excepcional per a formar-se en un dels màsters en edició de major reconeixement internacional, el màster de la UPF-Barcelona School of Management, i a un preu únic, amb un descompte total superior als 800 euros.

I és que el Gremi d’Editors de Catalunya ha signat un conveni de col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra (UPF)- IDEC segons el qual tots els treballadors de les editorials associades al Gremi gaudiran d’un 10 per cent de descompte si s’inscriuen en el “Màster en Edició” que tindrà lloc des de setembre fins a juliol a l’Edifici Balmes de la UPF.

Altres universitats: