Laboral

Ortega-Condomines Abogados

Ortega-Condomines Abogados

Adreça: Avinguda Diagonal, 604, àtic. 08021 Barcelona.

Telèfon: 936 025 200

Mail: ortegap@ortega-condomines.com

http://www.ortega-condomines.com

ORTEGA-CONDOMINES ABOGADOS és el despatx d’advocats, especialitzat en Dret Laboral, que assessora el Gremi d’Editors de Catalunya en aquesta matèria desde fa més de 30 anys. Tanmateix, també assessora a nombroses empreses editorials pel que tenen una particular experiència i especialització en les qüestions i temes que afecten d’una forma més generalitzada l’activitat editorial.

L’assessorament a les empreses agremiades és doble: per una banda, i des del punt de vista general, mitjançant Circulars Laborals que periòdicament emet aquest despatx comentant les disposicions que es promulguen o qüestions concretes d’especial interès. I, d’altra banda, assessorant directament a les empreses, a través de visites al seu despatx, per telèfon o mitjançant correu electrònic, sobre les diverses matèries que conformen aquesta assessoria:

  • Aplicació i interpretació del contingut del Conveni Col·lectiu
  • Consultes sobre les incidències que es produeixen en l’àrea laboral de l’empresa
  • Classes de contractes, particularment els comercials
  • Acomiadaments i cessaments
  • Seguretat Social

Aquest és un servei de consultes gratuït per a les empreses agremiades. Cal identificar-se en el moment de fer-los les consultes. El servei dels assessors té determinades limitacions que podeu consultar al Gremi. Aquest servei està co-finançat per CEDRO i hi tenen accés totes les editorials membres d’aquesta entitat independentment de la seva afiliació al Gremi.