Fes-te’n soci!

FES-TE SOCI DEL GREMI D’EDITORS DE CATALUNYA I GAUDEIX DELS AVANTATGES!

Si tens una editorial a Catalunya, associa’t al GREMI D’EDITORS DE CATALUNYA. Vetllarem pels teus interessos i t’oferirem un munt d’avantatges. Aquí tens algunes raons que t’ajudaran a decidir-te:

1. Informació i documentació

  • Butlletins setmanals amb informació diversa.
  • Butlletins monogràfics sobre Formació i sobre Comerç Exterior
  • «Tendències del món editorial» és el diari digital del Gremi que es difon amb una periodicitat quinzenal.
  • Presència en xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i LinkedIn)
  • Seguiment del BOE i DOGC
  • Elaboració i difusió d’estudis, estadístiques, informes, convenis i convocatòries de subvencions.

2. Assessories

Propietat intel·lectual i jurídica; fiscal i mercantil; laboral i RR.HH. Aquest és un servei de consultes gratuït per a les empreses agremiades.

3. Comerç Exterior

Participació amb estands col·lectius en nombroses fires internacionals del llibre. Accions empresarials a l’estranger. La Cambra del Llibre de Catalunya col·laboradora amb el Gremi, ofereix nombrosos serveis de recolzament i acompanyament als processos d’internacionalització de les empreses del món del llibre i ofereix diversos serveis pràctics com ara: acords amb operadors postals, pòlissa col·lectiva d’assegurances de transport, confecció de DUAs, presentació d’Intrastats, resolució d’incidències amb el tràfic de mercaderies, etc.

4. Eines de gestió per a la cadena del llibre

CSL, SINLI (preu reduït per als agremiats), DILVE (preu reduït per als agremiats), LibriRed que permet informació sobre vendes i existències en cada punt de venda. La Federación de Gremios de Editores de España administra l’ISBN.

5. Forum Edita

Forum-Edita-2020

Impulsat pel Gremi i la Universitat Pompeu Fabra, el Forum Edita és una Trobada Anual d’Editors que té per objectiu servir de plataforma regular per a debatre els principals reptes del sector; de fomentar l’intercanvi d’idees i la relació entre els professionals de l’àmbit editorial; i de consolidar el paper de Barcelona com a capital internacional del llibre i de l’edició, després de la seva designació com a Ciutat Literària de la UNESCO. Al mateix temps es tracta de reunir també en la taula de debat als estudiants universitaris que en el futur més immediat jugaran també un paper clau en el desenvolupament del sector editorial.

6. Nit de l’Edició

Gran acte anual del sector editorial de Catalunya. Homenatge a les empreses que celebren anys d’activitat editorial continuada. Lliurament del Memorial Fernando Lara, instituït per la Cambra del Llibre de Catalunya per distingir o bé a un jove empresari menor de 40 anys que hagi iniciat un nou projecte empresarial o bé a una nova iniciativa empresarial del sector del llibre, tenint en compte que la persona o iniciativa guardonades tinguin una clara vocació de ser projectes professionals. També es lliura el Premi Ángel Crespo de Traducció, conjuntament amb l’Associació Col·legial d’Escriptors de Cata­lunya. Com a punt culminant de la festa s’atorga el PREMI ATLÀNTIDA a una persona­litat o institució rellevant que s’hagi distingit per la seva contribució al foment de la lectura i del món del llibre i, també, pel seu compromís en la promoció i defensa del valor de la cultura i la propietat intel·lectual.

Setmana-Llibre-Català7. Setmana del Llibre en Català

  • Prioritat en la inscripció i proposta d’organització d’activitats
  • Descompte en el preu de contractació de mòduls

La Setmana del Llibre en Català és la fira per excel·lència que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català i de les llibreries que apropen al lector les seves publicacions, tot donant visibilitat al llibre i les revistes i oferint eines per a fomentar la prescripció de la lectura.

8. Formació

Cursos. Formació contínua, bonificada, presencial, aula virtual, seminaris i sessions informatives sobre temes d’interès del sector. Et gestionem la bonificació dels cursos.

Seminaris i sessions informatives

Descomptes en la matrícula dels màsters i cursos de postgraus de les principals universitats catalanes

Fàcil accés a estudis, informes estadístics sobre el món del llibre i del sector editorial