S’ha obert el termini de presentació de sol·licituds de participació: Més informació aquí [Cal fer servir el mateix correu i clau d’accés que en l’edició anterior].

Comunicat especial per a editorials de 25-79 títols

Enregistrament de nous aspirants: Més informació aquí

El termini d’inscripció finalitza el dia 16 de febrer a les 12h!

IMPORTANT: En sol·licitar ser expositors, s’accepta complir amb les normes fixades. És molt important la lectura acurada de tots els documents.

Enguany les fitxes són més complexes que en edicions anteriors; s’hi demanen més dades, una major precisió en les descripcions, per tal de treballar millor i informar millor als visitants. Recomanem fer un repàs exhaustiu dels document obligatoris que cal adjuntar per tal que la vostra sol·licitud es tingui en consideració.

S’ha elaborat un Manual de Funcionamiento que detalla els aspectes pràctics de la 82a edició de la Feria.

La nova norma, amb el desig de donar cabuda al major nombre d’expositors i la voluntat de guanyar per als llibres tot l’espai disponible, ha portar a prendre dues decisions:

  1. Redissenyar la zona central per a canviar la manera que els visitants tenen de recórrer la Feria. En aquesta zona continuarà havent pavellons, estands i un bar, però també hi haurà expositors amb temàtiques similars.
  2. Habilitar per als editors, amb la conformitat dels seus representants, l’espai que hi ha una vegada s’entra per la porta de Madrid a l’esquerra, davant de les casetes institucionals.

Hi haurà altres canvis, per exemple:

  • Les llibreries que vulguin entrar en sorteig en cantonada podran sol·licitar-ho en el moment de la inscripció. En el cas que el nombre de peticions excedeixi al de les cantonades disponibles, es reassignaran a alguns candidats per sorteig.
  • La possibilitat que llibreries i editorials comparteixin formalment (i no com fins ara, mitjançant acords privats) caseta.
  • L’obertura d’un espai per a editorials petites que no puguin ser-hi presents els 17 dies que dura la Feria.
comunicat-especial-editorials

Més informació: