LOGO-ICEC

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat!

L’Institut Català de les Empreses Culturals obre una línia de suport per a la creació de continguts en aquest format digital, que ha crescut exponencialment durant la pandèmia.

Aquesta línia vol consolidar els podcasts com un model de creació cultural perquè, tant a nivell d’idioma com de temàtica, Catalunya se situï en la primera línia tecnològica.

L’objecte d’aquests ajuts és donar suport a la creació o a la continuïtat de projectes de podcasts en llengua catalana o occitana que tractin temes relacionats amb la cultura: l’audiovisual, les arts visuals, les arts escèniques, la música, els videojocs o el llibre. També poden accedir a l’ajut els podcasts que parlin de la relació de l’art i la cultura amb la tecnologia i la innovació i els de ficció narrativa.

Els projectes subvencionables inclouen, d’una banda, la compra de material tècnic per fer possible la producció del podcast i, de l’altra, la realització d’una temporada de podcast. El projecte pot ser un podcast de nova creació o fer una nova temporada d’un podcast creat prèviament.

Queden exclosos de les subvencions els podcasts que tinguin un caràcter formatiu o acadèmic, els arxius audiovisuals i els audiollibres, entre altres.

El període en què ha de tenir lloc l’emissió del podcast és de l’1 de gener al 31 de desembre del 2021!

El període per presentar sol·licituds és del 6 d’abril al 6 de maig del 2021, tots dos inclosos!

Més informació, requisits, documentació i terminis, aquí