Tercera convocatòria del programa de subvencions “KIT DIGITAL” a càrrec de fons Next Generation EU. 

El KIT DIGITAL és una iniciativa del Govern d’Espanya que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles en el mercat per aconseguir un avançament significatiu en el nivell de maduresa digital.

Les solucions digitals que proporciona el KIT DIGITAL estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

S’ha publicat la tercera convocatòria dels ajuts per a la digitalització de petites i mitjanes empreses d’entre 10 i 49 treballadors, que poden sol·licitar bons de fins a 2.000 euros cadascuna per adquirir solucions de digitalització per àrees clau com: lloc web i presència a Internet, gestió de xarxes socials, comerç electrònic; la gestió de clients; serveis i eines d’oficina virtual, intel·ligència empresarial i analítica, gestió de processos, factura electrònica, comunicacions segures, ciberseguretat, i presència avançada a Internet i Marketplace.

Com sol·licitar l’ajut de KIT DIGITAL:

  1. Cal registrar-se a l’àrea privada de www.acelerapyme.es i completar el test d’autodiagnosi digital.
  2. Consultar la informació disponible de les solucions de digitalització del programa KIT DIGITAL, on es podrà triar una o vàries de les solucions que s’indiquen en el catàleg que es pot consultar a www.acelerapyme.es
  3. Sol·licitar l’ajut a través de la seu electrònica de Red.es (https://sede.red.gob.es)

· BASES

· CONVOCATÒRIA PUBLICADA AL BOE

· NOTA DE PREMSA

· SEU ELECTRÒNICA RED.ES

· GUIA RÀPIDA

·  TOTA LA INFORMACIÓ

El termini per a presentar les sol·licituds serà de 12 mesos des del 20 d’octubre de 2022!