Estand català a Guadalajara 2022

El Gremi d’Editors de Catalunya estarà present a la Feria Internacional del Libro de Guadalajara “FIL 2023” amb un estand institucional que la Generalitat de Catalunya posarà a disposició de les empreses i entitats del sector del llibre.

L’Institut Català de les Empreses Culturals – ICEC, mitjançant la seva marca d’internacionalització Catalan Arts Books, participarà de nou a la Fira del Llibre de Guadalajara amb un estand paraigües institucional que estarà a disposició de les empreses i entitats del sector del llibre de Catalunya. La FIL de Guadalajara tindrà lloc del 25 de novembre al 3 de desembre de 2023.

Les jornades de la fira i horaris exclusius per als professionals seran: Dilluns 27, dimarts 28 de novembre i dimecres 29 de desembre, de 9 h a 17 h. Durant la resta de jornades de la fira, l’estand institucional continuarà obert.

Les inscripcions a l’estand català de la FIL s’han de realitzar directament a través de l’ICEC.

  • Escriviu un correu electrònic a internacional.icec@gencat.cat on digui que esteu interessats en participar a la fira i el nom o noms de persones que teniu previst viatjar.

  • Una vegada la fira ens faciliti la documentació necessària que hagueu d’omplir per sortir al catàleg d’expositors, us la farem arribar.

  • Ompliu la documentació facilitada i envieu-la a la fira, amb còpia a l’ICEC.

  • L’ICEC es farà càrrec del cost d’una acreditació per empresa. Molt important: no heu de tramitar l’acreditació al web de la fira sinó a l’enllaç que us facilitarem.

LOGO-ICECLa inscripció a la FIL també dona dret a:

  • La publicació de les dades de l’empresa en el catàleg d’expositors i de professionals de la fira.
  • Accés a les taules de treball i als serveis del Centre de Negocis per a professionals.

Data límit d’inscripció: 30 de juliol  de 2023!

Més informació: