El Departament de Cultura ha llençat una campanya pel foment del consum cultural en la que el llibre hi té un espai destacat.

Us animem a sumar-vos amb els vostres mitjans i xarxes socials, podeu fer concursos, sortejos, penjar cartells, posar roll-ups, fer posts o stories, preestrenes, assajos oberts…. el que considereu més adient en cada cas. Si ens aviseu del que feu, des de la conselleria en farem promoció a les xarxes socials. Els hashtags que hem associat a la campanya són #regalaemocions i #comparteixcultura.

Tot el material creatiu de la campanya la posem a la vostra disposició per poder usar-lo (p.ex. podeu fer-vos roll-ups per posar a les llibreries o imprimir cartells…). El podeu descarregar en alta qualitat en aquest enllaç.

Si heu de fer adaptacions de les creativitats per als vostres suports que modifiquin la versió que us passem (p.ex. per modificar mides) preguen que ho envieu per a la seva aprovació.

Per altra banda, sabem que amb els 11 missatges base que hem creat no queden cobertes totes les possibles activitats o propostes culturals, pel que us animem a fer els vostres propis missatges, com p.ex.:

  • Vola amb la ciència ficció. Emociona’t
  • Endinsa’t als còmics. Emociona’t
  • Vine a les llibreries. Emociona’t

Aquests són només exemples, podeu proposar el que considereu més adient. L’única condició serà que siguin missatges sobre elements genèrics i no sobre propostes comercials concretes.

El procediment per aquests casos, serà que envieu la proposta per a la seva aprovació a l’adreça cazqueta@gencat.cat i amb còpia a agusti.filomeno@gencat.cat. Un cop aprovat us posaran en contacte amb l’agència de publicitat que ha dissenyat els cartells perquè us facin l’adaptació concreta que estigui en línia tant cromàtica com tipogràfica amb la resta de la campanya.

PRESENTACIÓ DE LA CAMPANYA:

campanya-emocionat

Consultes: