En aquests moments d’adaptació, el Gremi d’Editors de Catalunya segueix compromès amb la formació més que mai. Per això estem treballant per reprendre la formació bonificada en format de teleformació.

Mentrestant des del Gremi d’Editors volem continuar amb la formació online. Organitzem el taller pràctic de formació, «Com posar en marxa una campanya d’influencers», una de les principals eines de comunicació a les xarxes socials que et diferenciarà.

Dades del curs:

 • Durada: 6 hores
 • Periodicitat: Dues sessions
 • Dates: Dimarts 28 i dijous 30 d’abril de 2020
 • Horari: De 16.00h a 19.00h

Objectius:

Conèixer en què consisteix el “Marketing d’influencers”, com trobar i seleccionar els influencers adequats als nostres objectius professionals dins del nostre sector, com contactar amb ells, com posar en marxa accions, i com mesurar i valorar l’eficiència de les seves accions.

A qui va dirigit:

A professionals del màrqueting i la comunicació digital que vulguin conèixer els criteris bàsics per a posar en marxa una campanya d’influencers amb èxit, sabent seleccionar correctament els influencers adequats, i sabent mesurar l’eficàcia de les seves accions.

Programa:

 1. Què és influir?
 2. Influencers i Celebrities
 3. Tipus d’influencers
 4. Les dades falses
 5. Com trobar influencers
 6. Com seleccionar els influencers adequats
 7. Com seleccionar els canals i xarxes adequades
 8. Eines per mesurar el nivell d’influència d’una marca
 9. Com contactar amb un influencer
 10. Com mesurar i valorar les accions

Ponent:

Sergi Larripa, periodista especialitzat en màrqueting i comunicació 360°. Més de 20 anys com a director de MKT i Comunicació corporativa, especialitzat en màrqueting digital. Formador i docent, ha impartit classes de màrqueting a diferents graus, postgraus i màsters universitaris de la UB, UIC, Blanquerna-URL i INEFC. Autor del blog http://www.cuadernodemarketing.com. Rock, Barça & Books lover 😉

Preus:

 • Import associat: 45 euros
 • Import no associat: 60 euros

Instruccions de connexió:

Utilitzarem la plataforma ZOOM Cloud Meetings, que és una aplicació gratuïta de videotrucada que es descarrega pel mòbil (Apple Store / Google Play) i també per l’ordinador o tauleta. Aquesta aplicació l’haureu de descarregar per tenir accés al servei.

El dia abans de l’inici del curs us farem arribar al correu electrònic que ens hagueu facilitat, un enllaç directe per connectar a la formació online, també una ID i una contrasenya per si connecteu directament a Zoom. Comproveu els requisits del sistema (àudio i vídeo) per evitar problemes de connexió. Connecteu-vos a la sessió 15 minuts abans de l’inici per comprovar que tot funciona correctament.

Funcionament de les classes:

 • S’iniciarà la sessió amb puntualitat
 • Es farà una petita pausa de 10 a 15 minuts a les 18.00h
 • L’última hora es dedicarà a resoldre els dubtes que s’hagin anant formulant durant la sessió. S’utilitzarà el xat del sistema per enviar les preguntes al professor
 • Posteriorment rebreu la presentació del curs

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció a “Com fer una campanya de Influencers amb èxit”: FORMULARI