El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat!

L’Ajuntament de Barcelona destina 1,6 MEUR € en la convocatòria de 225 beques ‘Premis Barcelona 2020’ per reactivar projectes en el àmbits de la cultura, l’educació i la ciència.

L’Institut de Cultura ha transformat els Premis Ciutat de Barcelona en la seva edició de 2020 en un programa de beques amb l’objectiu de reactivar un sector castigat fortament per la crisi sanitària de la covid-19 i en la lluita constant contra la precarietat.

Les Beques Premi Barcelona 2020 es destinen a projectes de creació, de recerca i d’innovació i s’organitzen en 4 línies i 15 modalitats per arribar al màxim de teixit cultural i científic. Des del 30 de desembre fins al 17 de febrer es podran presentar els projectes telemàticament a través del web barcelona.cat/suportalacultura i de l’Oficina Ciutadana de la Cultura.

Newsletter Institut de Cultura (Ajuntament de Barcelona):

Benvolguda,

Benvolgut,

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut de Cultura, ha convocat les beques «Premis Barcelona 2020». Es tracta de 225 beques destinades a fer possible projectes de creació cultural, de recerca i d’innovació en els àmbits de la cultura, l’educació i la ciència, i estan dotades amb un total d’1,6 milions d’euros.

L’objectiu d’aquestes beques és mantenir el dinamisme i lideratge cultural, científic i educatiu de Barcelona i contribuir a reactivar uns sectors que han estat castigats durament per la crisi sanitària de la covid-19 i que, a més, arrosseguen una situació de lluita contra la precarietat.

Línies i modalitats

Les beques s’han estructurat en 4 línies que es concreten en 15 modalitats.

  1. Línia de cultura: suport a la creació artística (6.000 euros).
  2. Línia de cultura: projectes d’innovació i recerca en espais patrimonials i en acció cultural comunitària (10.000 euros).
  3. Línia de cultura i educació (10.000 euros).
  4. Línia de divulgació científica i art i ciència (10.000 euros).

Termini i presentació de sol·licituds

Si teniu una proposta de creació cultural, de recerca o d’innovació en els àmbits de la cultura, l’educació o la ciència, podreu presentar la vostra sol·licitud entre el dimecres, 30 de desembre de 2020, i el dimecres, 17 de febrer de 2021.

Sessions informatives virtuals

S’han organitzat dues sessions informatives virtuals adreçades a totes les persones interessades a presentar-se a les beques. Les sessions se celebraran els dies següents:

  • Divendres 8 de gener a les 12h
  • Dimecres 13 de gener a les 18.30h

Per assistir a aquestes sessions cal efectuar la inscripció prèvia en aquest enllaç

Només es podrà inscriure una persona per entitat i l’acceptació de la inscripció es farà per ordre de recepció i fins a completar l’aforament.

Trobareu tota la informació a barcelona.cat/suportalacultura

Més informació: