El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat!

L’ICEX, en col·laboració amb el Ministerio de Cultura y Deporte, convoca una nova edició del projecte New Spanish Books i invita a participar-hi els agents i editors espanyols interessats.

És un projecte que té com objectiu la venda de drets de traducció d’editorials i agents literaris espanyols en mercats exteriors a través de portals a Internet a Alemanya, Estats Units, França, Japó, Regne Unit i Brasil, dirigits a professionals estrangers del sector editorial.

En 2022, amb motiu d’ésser Espanya país invitat d’honor a la Fira de Frankfurt, es reforça el NSB Alemanya seleccionant un total de 25-30 llibres en dos panels de selecció diferents:

  • Novel·la i No ficció (assaig, oci i gastronomia)
  • Infantil i juvenil / còmic

El termini per a la presentació de sol·licituds acaba el dia 7 de febrer de 2021, a les 14.00h!

Condicions i bases de participació:

Poden participar llibres dels gèneres especificats en cada convocatòria en qualsevol de les llengües oficials d’Espanya. Cal que l’editorial o agència literària espanyola sigui titular de la gestió dels drets dels llibres participants.

Cal complimentar el formulari amb la informació relativa a cadascun dels llibres participants. Encara que l’editorial hagi participat en edicions anteriors, cal crear un nou compte utilitzant com a clau d’usuari el CIF de l’empresa. Es poden introduir un màxim de tres llibres per cadascun dels portals (Regne Unit, França, Alemanya, Japó, Estats Units i Brasil).

El formulari ha de ser formalitzat en castellà.

Per a cada llibre cal adjuntar la fotografia de l’autor i de la portada.

Cal enviar un exemplar físic de cada llibre a les Oficines Econòmiques i Comercials dels països elegits. Els llibres s’han de rebre abans del 7 de febrer de 2022. Consulteu les adreces d’enviament a la convocatòria.

Recomanem llegir atentament la convocatòria.

Informació i documentació:

Consultes:

  • Cristina Abelenda Santa-Cruz
  • Jefe de Sector Editorial
  • ICEX España Exportación e Inversiones
  • Paseo de la Castellana, 278, 28046 Madrid
  • Tel. 91 349 18 64
  • Correu-e: cristina.abelenda@icex.es