El Gremi d’Editors de Catalunya organitza, amb la col·laboració de l’editora Silvia Querini, la quarta edició del curs de formació bonificada, “Editing, endinsa’t en el nucli del text,  de vint-i-cinc hores de durada, i que es realitzarà a les seves instal·lacions.

Dades del curs:

 • Durada: 25  hores

 • Periodicitat: Deu sessions de 2 hores i 30 minuts

 • Dates: De dilluns 31 de gener a dilluns 4 d’abril de 2022

 • Horari: de 18.30h a 21.00h

 • Modalitat: Presencial

Objectius:

Posar en valor el treball d’Editing entès com ajustaments importants d’un material abans d’entrar a la redacció. Parlem de la feina que implica endinsar-se dins del nucli d’un text.

Recomanat:

Per a editors que busquen una manera eficaç i persuasiva de millorar un text. Que vulguin entrenar i refinar les qualitats de treballar un text. Per a editors novells que vulguin ampliar els seus coneixements per portar i millorar un catàleg editorial. Per freelance que treballin per a empreses d’autoedició.

Programa:

 1. Ens endinsarem en la vida d’un manuscrit, des de l’arribada a l’editorial fins al moment de posar-ho a la venda.
 2. Veurem les diferents funcions de l’editor abans de procedir al treball d’Editing
 3. Processarem el modus operandi de l’editor a l’hora de posar en pràctica l’Editing
 4. Treballarem la relació autor-editor abans, durant i després de l’Editing
 5. Presentarem les 10 regles del bon Editing i resoldrem tots els dubtes

Preus:

 • Import associat: 400 euros (Bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)
 • Import no associat: 499 euros (Bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)

Docent:

Silvia Querini va néixer en Torino (Itàlia) fa ara seixanta-quatre anys. En 1974, després d’una breu estada a Londres, es va traslladar a viure a Barcelona, i aquí es va llicenciar en Filologia Hispànica.

En 1981 Querini va començar la seva marxa en el món editorial com a responsable de diferents catàlegs, i de 2002 a 2018 va exercir com a directora literària de Lumen, un segell que forma part del grup Penguin Random House.

Fa vint anys va començar a compaginar el seu treball com a editora amb la docència, i imparteix cursos de postgrau sobre edició en la universitat Pompeu Fabra.

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció al curs “Editing, endinsa’t en el nucli del text”: FORMULARI

Si l’empresa així ho desitja, el Gremi podrà gestionar els procediments administratius amb la Fundació Tripartita, per tal que puguin bonificar-se totalment o parcial la formació realitzada. Per a empreses associades, el cost de les gestions administratives inherents al procés de bonificació serà de 0€. Per a empreses no associades, el Gremi facturarà el 10% del cost del curs en concepte de gestió administrativa de la bonificació. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi: formacio@gremieditors.cat