Us relacionem les darreres publicacions rebudes al Gremi d’Editors de Catalunya, i que hem digitalitzat perquè les pugueu consultar online. Cliqueu sobre el títol de cadascuna per accedir a la publicació en qüestió, allotjada al nostre compte d’Issuu.

Si voleu accedir al canal d’Issuu, trobareu l’enllaç al final de l’article.

«Panorámica de la Edición Española de Libros 2017»: L’Observatorio de la Lectura y del Libro del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte ha publicat l’avançament de les dades de l’informe anual elaborat a partir d’un detallat tractament i anàlisi de les dades proporcionades per l’Agència de l’ISBN. Es mostra un increment del 4,6% en la producció editorial respecte a l’exercici anterior. Aquest augment es reflecteix en l’edició tant de llibres en format paper com en format digital.

«El mercado editorial en Bélgica 2018»: Estudi de mercat de 50 pàgines elaborat per l’ICEX i l’Oficina Econòmica i Comercial de l’Ambaixada d’Espanya a Brussel·les.

Butlletí de novetats de la Biblioteca Central: Número 259 (abril 2018). Publicació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Més informació: