Aquesta és la relació de les darreres publicacions rebudes al Gremi, i que hem digitalitzat perquè les pugueu consultar on-line. Cliqueu sobre el títol de cadascuna per accedir-hi.

 

 • Directori de les empreses distribuidores associades a FANDE
  La Federación de Asociaciones Nacionales de Distribuidores de Ediciones compta en l’actualitat amb més de 150 empreses distribuïdores associades dedicades a la distribució majorista de llibres, revistes, diaris i continguts digitals

 

 

 • Guía de servicios para la internacionalización
  Edició Catalunya d’aquesta publicació del Ministeri d’Economia i Competitivitat i ACC1Ó. Algunes de les qüestions que inclou aquesta edició: Com començar a exportar? Com impulsar les exportacions? Com implantar-se a l’exterior? Com obtenir finançament? Com millorar el coneixement sobre mercats exteriors? Etc.

 

 • Memòria Econòmica de Catalunya 2015
  Estudi econòmic dedicat a la internacionalització. Publicat pel Consell General de Cambres de Catalunya. «Catalunya guanya quota en les exportacions mundials gràcies a l’augment de la competitivitat»

 

 • El libro en cifras. Juny 2016
  Butlletí estadístic del llibre a Iberoamèrica publicat pel CERLALC (Centro Regional para el Fomento del Libro en América Latina y el Caribe)

 

 

 

 

Informació relacionada: