Troba noves oportunitats de negoci del 27 al 29 d’octubre

Participa en la proposta 100% online de Liber Digital. Una única modalitat de participació a partir de 150€ per a fomentar la interacció entre tots els professionals del sector.

Aprofita el potencial de la plataforma #LiberDigital

Presenta les teves novetats i fons editorials, programa videoconferències privades amb els compradors i prescriptores internacionals convidats de més de 60 països i accedeix en streaming a tota l’agenda d’activitats programades: jornades, conferències i altres activitats per a estar al dia del sector editorial.

Amb la celebració en format online, ampliem l’audiència i abast dins i fora d’Espanya. Aprofita aquesta nova plataforma per a contactar amb tots els professionals del sector acreditats.

Organitzada per Fira de Barcelona, Liber 2020 està patrocinada pel Ministeri de Cultura i Esport, ICEX Espanya Exportació i Inversions, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, i el Centre Espanyol de Drets Reprogràfics (CEDRO), i compta amb la col·laboració de l’Gremi d’Editors de Catalunya i Acció Cultural Espanyola (AC/E).

Més informació: