Fira de LondresThe London Book Fair és una fira exclusivament professional i amb un marcat caràcter comercial, especialitzada en la venda de drets. Està considerada com el “Certamen del llibre més important de primavera” en el calendari editorial internacional; és el mercat global per a la negociació de drets i la venda i distribució de continguts a través de premsa, ràdio, televisió, pel·lícules i canals digitals. Enguany celebrarà la seva 47a edició.

La fira tindrà lloc del 10 al 12 d’abril i el Market Focus estarà dedicat als Països Bàltics.

Recordeu que els associats poden fer ús de l’estand institucional català, coordinat per l’ICEC, o bé participar al pavelló espanyol (en aquest cas només es farà si hi ha un nombre suficient d’interessats).

Paquet especial:

Estem ne­gociat amb VIAJES NOU HORITZÓ un paquet per a la visita d’un dia a la fira, amb el següent programa:

  • Dia: 11 d’abril de 2018 (dimecres)
  • Sortida de Barcelona: 07.10h (arribada a Londres-Heathrow: 08.35h)
  • Tornada en avió: 20.45h (sortida de Heathrow, arribada a Barcelona: 23.50h)
  • Preu per persona: 295 euros

El preu inclou bitllet d’avió en línia regular de British Airways a l’anada i Vueling a la tornada (el preu dels bitllets d’avió està subjecte a possibles fluctuacions de les taxes d’aquí a la seva emissió), trasllat aeroport-fira-aeroport i acredita­ció d’entrada a la fira (45 £) com a visitant professional.

IMPORTANT: Aquesta acció només es farà si el nombre d’interessats és de 12 o més persones. Si no s’arriba al mínim exigit per a formar grup aquesta acció no es realitzarà.

Formulari d’inscripció:

Els interessats han de realitzar la reserva a través del formulari d’inscripció, abans del dia 30 de gener. Després d’aquesta data valorarem si el nombre de viatgers inscrits és suficient i procedirem a la reserva dels bitllets d’avió i al càlcul del preu final de l’acció.

Enllaços d’interès: