FeriaLondres_02Entre els dies 12 al 14 d’abril tindrà lloc al recinte Olympia la 44a edició de The London Book Fair, la Fira de Londres, una de les més prestigioses del món editorial del panorama internacional.

Des del Gremi d’Editors de Catalunya hem negociat amb Viatges El Corte Inglés un paquet per a la visita d’un dia a la fira, per tal de facilitar l’assistència de tots els associats que ho desitgin. El programa del viatge seria el següent:

  • Dia: Dimecres, 13 d’abril de 2016
  • Sortida de Barcelona: 07.10h (arribada a Londres Heathrow: 08.35h)
  • Tornada: 20.55h (sortida de Gatwick, arribada a Barcelona: 23.55h)
  • Preu per persona: 400,00 euros, aproximadament (els preus poden fluctuar).

El preu inclou bitllet d’avió en línia regular de British Airways a l’anada i Vueling a la tornada, trasllats entre l’aerport i la Fira, i acreditació d’entrada a la fira (valorat en 47,00 euros) com a visitant professional.

Prorrogada fins dijous 11 de febrer la data límit d’inscripció

Per tal de poder gestionar el viatge, necessitem conèixer amb antel·lació el nombre de persones interessades per a procedir a la reserva dels bitllets d’avió i poder fer un càlcul més precís del preu final de l’acció per persona. Els interessats han de realitzar la reserva per escrit, especificant el nom (tal i com apareix en el DNI), cognoms i número de DNI de cadascuna de les persones que viatjaran, abans del dijous 11 de febrer.

Recordeu que aquesta acció la podeu tramitar dins de la convocatòria d’ajuts a la internacionalització de l’Institut Català de les Indústries Culturals. En aquest cas, heu de conservar còpia del bitllet, targes d’embarcament originals i original de l’acreditació d’entrada a la fira. Per a més informació sobre aquest tràmit, cliqueu aquí.

Més informació: