932 155 091 | info@gremieditors.cat

Eines imprescindibles per optimitzar les tasques diàries i multiplicar la productivitat (Properament obertura inscripcions)

El Gremi d’Editors de Catalunya organitza el curs de formació bonificada, “Productivitat digital: gran selecció de les millors eines gratuïtes, trucs i Apps”, de quinze hores de durada, i que tindrà lloc a través de l’aula virtual ZOOM.

Dades del curs:

 • Durada: 15 hores
 • Periodicitat: 5 sessions de 3 hores
 • Dates: Properament!
 • Periodicitat: Properament!
 • Horari: Properament!

Descripció:

Aquests darrers anys l’entorn digital ha capgirat els pilars del nostre dia a dia i ha modificat la manera d’afrontar aspectes troncals de les nostres vides. Només en la darrera dècada hem integrat els smartphones, la missatgeria instantània com WhastApp, gestionar i treballar en el núvol, consumir serveis exclusivament digitals i l’adopció d’un nombre creixent d’eines que utilitzem a diari. Molts han intentat adaptar-se de forma autodidacta a la pluja constant de serveis digitals quotidians que s’han convertit en imprescindibles. En el cas dels professionals i emprenedors, l’esforç ha estat radical i exigeix actualització periòdica. Aquest any viurem el boom de l’anunciada nova revolució digital governada pel 5G, la famosa Transformació Digital, l’omnipresent internet de les coses, d’una intel·ligència artificial accessible i una gestió del Big Data plena d’oportunitats. Ja estàs preparat?

Objectius:

Aquest curs constitueix l’oportunitat per al sector editorial i qualsevol professional ambiciós de posseir els coneixements i habilitats necessàries en 2021 per dominar les eines i trucs més valorats i productius. Aquestes grans eines son imprescindibles actualment i optimitzaran les teves tasques diàries i multiplicaran la teva productivitat.

Programa:

 • Núvol
  o Comparativa principals plataformes
  o Estratègia combinada més efectiva
  o Riscos i protecció de la documentació privada
 • Ofimàtica
  o Fonaments i Claus
  o Escollir entre les millors suites
 • Comunicacions
  o Missatgeria instantània
  ·Fonaments i Claus
  ·Escollir entre els millors Serveis
  ·Característiques professionals
 • XXSS
  o Eines i trucs
  ·Facebook
  ·Instagram
  ·Twitter
  ·Linkedin
  ·Pinterest
 • Més eines de Google
  o Navegador Chrome
  ·Multiplicar la seva potencia i possibilitats
  ·Navegació professional
  ·Complements imprescindibles
  ·Gestió funcional de múltiples comptes
  o Traductor
  ·On/Off line
  ·Funcions potents i poc conegudes
  o Maps / View
  ·Funcions potents i poc conegudes
  ·Curiosa opció de retrocedir en el temps
  o Eines útils per descobrir
  ·Repàs als serveis més interessants i desconeguts
  o Opcions ocultes dels serveis Google
 • Web
  o Trucs SEO
  o User Experience
 • Mòbils
  o Apps
  ·Optimització
  ·Serveis
  ·Creatives
  ·Altres
  o Imatge
  ·Versions gratuïtes de grans eines
  ·Fonts dels millors continguts multimèdia
 • Vídeo
  o Fonaments de l’edició de vídeo
  o Eines més potents i senzilles
 • Compres
  o Trucs i eines per estalviar diners
  o Riscos i protecció en els pagaments
 • Recull final
  o Trucs i consells per dominar i controlar les nostres activitats digitals

Preus:

 • Import associat: 195 euros (Bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)
 • Import no associat: 245 euros (Bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)

Docent:

Xavier López De Pablo

Xavier López De Pablo

Xavier López De Pablo, és formador i consultor amb un perfil digital 360º i una sòlida trajectòria de més de 15 anys treballant en una àmplia gamma d’especialitats digitals, en el marc de la promoció digital corporativa i del talent professional. Mitjançant la seva expertesa en màrqueting online, posicionament SEO, personal branding, social media i community management, aporta al temari de cada formació valuosos coneixements transversals que ofereixen la visió completa i crítica que ja han potenciat les habilitats de milers d’alumnes. Emprenedor, comunicador i fundador associacions 2.0. Es declara un apassionat del coneixement i de les tendències en la transformació digital que potencien la relació entre les empreses i els consumidors.

Instruccions de connexió:

Utilitzarem la plataforma ZOOM Cloud Meetings, que és una aplicació gratuïta de videotrucada que es descarrega pel mòbil (Apple Store / Google Play) i també per l’ordinador o tauleta. Aquesta aplicació l’haureu de descarregar per tenir accés al servei.

Abans de l’inici del curs us farem arribar al correu electrònic que ens hagueu facilitat, un enllaç directe per connectar a la formació online, també una ID i una contrasenya per si connecteu directament a Zoom. Comproveu els requisits del sistema (àudio i vídeo) per evitar problemes de connexió. Connecteu-vos quan rebeu les instruccions, 5 minuts abans de l’inici, per comprovar que tot funciona correctament.

Funcionament de les classes:

Les sessions combinaran les explicacions i consells de les tècniques i trucs amb la pràctica de totes les eines presents al temari. Es fomentarà la interacció i comunicació fluïda amb els alumnes.

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció al “Productivitat digital: gran selecció de les millors eines gratuïtes, trucs i Apps”: FORMULARI (Properament)

Si l’empresa així ho desitja, el Gremi podrà gestionar els procediments administratius amb la Fundació Tripartita, per tal que puguin bonificar-se totalment o parcial la formació realitzada. Per a empreses associades, el cost de les gestions administratives inherents al procés de bonificació serà de 0€. Per a empreses no associades, el Gremi facturarà el 10% del cost del curs en concepte de gestió administrativa de la bonificació. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi: formacio@gremieditors.cat

2021-11-03T08:54:50+00:0020 octubre, 2021|Categories: Cursos, Formació Bonificada|Tags: , , , |
2021-11-03T08:54:50+00:0020 octubre, 2021|Categories: Cursos, Formació Bonificada|Tags: , , , |
Informació destacada
Go to Top