La Fundación Germán Sánchez Ruipérez desenvolupa una investigació sobre els factors que influeixen en el comportament lector dels joves

La Fundación Germán Sánchez Ruipérez està desenvolupant una investigació sobre els factors que influeixen en el comportament lector dels adolescents/joves i una part de la mateixa requereix de la col·laboració dels propis protagonistes i dels professionals que treballen amb ells mitjançant uns breus qüestionaris (publicats en xarxes socials) i enquestes puntuals.

L’estudi compta amb el suport del Ministerio de Cultura y Deporte i servirà com a base per dissenyar un escenari que expliqui els reptes i les oportunitats al voltant de la relació amb la lectura de les noves generacions. Amb aquest escenari la Fundación Germán Sánchez Ruipérez oferirà una descripció dels bloquejos i de les oportunitats i en segon lloc, generarà unes peces de formació per als professionals. Per al desenvolupament de la investigació han publicat una enquesta anònima que s’omple en menys d’un minut. T’animes a col·laborar amb l’estudi?

Més informació: