Felicitem quatre editorials catalanes que aquesta setmana han estat distingides pel Ministerio de Cultura, Educación y Deportes amb diversos “Premis Nacionals” en reconeixement a la seva tasca: l’Editorial Kairós, RM Verlag, Millenium Liber, i Fragmenta Editorial. A totes elles, la més sincera enhorabona!

Editorial Kairós, Premi a la Millor Tasca Editorial Cultural de l’any

s_kairosAl col·lega Agustí Pàniker el felicitem per la concessió del Premi Nacional a la Millor Tasca Editorial Cultural 2015 a l’Editorial Kairós, que tan encertadament li ha estat atorgat en reconeixement a l’esforç i la dedicació que ha presidit i orientat la seva actuació.

Com destaca el jurat, s’ha reconegut a l’Editorial Kairós “por ser una referencia indiscutible en el sector editorial que ha contribuido a ofrecer respuestas a las inquietudes de varias generaciones de españoles”. El jurat, a més, afegeix que l’editorial té “un catálogo de un millar de títulos, creado con coherencia y seriedad, independencia y rigor, continuidad y afán de permanencia, a lo largo de 50 años”.

Fundada el 1965 per Salvador Pàniker, filòsof i enginyer industrial d’origen indo-espanyol, i dirigida des dels anys 90 pel seu fill Agustí Pàniker, va celebrar el 2015 el seu 50è aniversari.

Des dels seus inicis, la idea central de l’editorial va consistir en crear un ‘fòrum’ per al diàleg entre diferents dimensions: ciència i espiritualitat, Orient i Occident, la raó i la intuicïó.

 

Premis als Llibres Millor Editats

Així mateix, també felicitem els nostres col·legues per la concessió d’alguns dels Premis als Llibres Millor Editats 2015 per part del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte:

  • Xavier Reverté, de RM Verlag, per la concessió del primer premi al Llibre Millor Editat de l’any 2015 en la modalitat de Llibre d’Art per l’obra «Révélations: iconographie de la Salpêtrière» de Javier Viver
  • Jordi Fernández, de Millenium Liber, per la concessió del segon premi al Llibre Millor Editat de l’any 2015 en la modalitat de Llibre de Bibliofília per l’obra «Valores» de Jorge Díez Perellón
  • Ignasi Moreta, de Fragmenta Editorial, per la concessió del segon premi al Llibre Millor Editat de l’any 2015 en la modalitat de Llibre Infantil i Juvenil per l’obra «Funámbulus» d’Àlex Tovar i il·lustrat per Àfrica Fanlo

A tots ells volem traslladar la nostra felicitació i la nostra satisfacció per aquests merescuts guardons.

 

Més informació: