La Federación de Editores de España participarà amb un estand col·lectiu de 108m2 en la 35a edició de FILBO que estarà situat en el «Pabellón Internacional», amb un disseny que serveixi com a plataforma comercial per al expositor i punt de trobada amb els professionals del sector editorial.

La 35ª Feria Internacional del Libro de Bogotá – FILBO 2023 tindrà lloc del 18 d’abril al 2 de maig 2023.

Els dies dedicats a les Jornades Professionals seran el 19, 20 i 21 d’abril.
[Aquestes dates no coincideixen, com ve sent habitual, amb les jornades professionals de la Fira de Buenos Aires que seran els dies 25, 26 i 27 d’abril.]

L’invitat d’honor serà Mèxic.

L’estand romandrà obert durant tots els dies de la fira, amb venda de llibres una vegada finalitzades les jornades professionals. Un agent local se’n farà càrrec i també portarà a l’estand els responsables de les biblioteques públiques i universitàries per a donar-los a conèixer les publicacions en exposició i recolzar en les gestions per a poder presentar els llibres, en el cas que ho vulgui l’editor.

Les editorials que hi vulguin participar hauran d’enviar la fitxa de participació en la modalitat que correspongui (mòdul individual o mòdul a compartir).

S’ha d’efectuar el pagament total de l’import. Des del Departament de Comptabilitat del Gremi d’Editors de Catalunya s’enviarà una factura per aquest concepte. L’import corresponent a la participació d’una editorial en l’estand de la FGEE tindrà consideració de quota extraordinària.

Estand de la FGEE a la FILBO 2022

Es prega que els annexos es formalitzin a màquina per tal d’evitar confusions a l’hora de transcriure’ls. Si ho desitgeu, podeu demanar a la Secretaria del Gremi la versió en Word.

El pagament i els annexos s’han de fer arribar a la Secretaria del Gremi d’Editors de Catalunya, abans del 31 de gener de 2023 a info@gremieditors.cat

Consultes: