Conegueu cares noves, experts del sector i col·legues a The Hof! Uniu-vos a una conversa oberta sobre la diversitat al sector editorial el 22 d’abril i discutiu les vostres preguntes sobre #fbm21 en una conversa personal amb Juergen Boos el 20 de maig de 2021.

Inscriviu-vos ara als esdeveniments en línia de forma gratuïta aquí.

Diversitat en la publicació: qui arriba a explicar la seva història? (22 d’abril, 17h-18h)

Diversitat en la publicació: uniu-vos a Nanjala Nyabola, autora i investigadora de Nairobi, Kenya, i a Philippe von Borries, cap de Lonely Planet, per a una conversa atractiva. Es debatrà sobre com els editors de llibres de viatges, com a part essencial de la indústria del llibre, han ignorat les veus no blanques durant massa temps. Els ponents també defensaran una nova narració per a diversos lectors com a cas empresarial important per als editors. Més informació aquí

Juergen Boos sobre com s’està preparant Frankfurter Buchmesse per al 2021

Quins plans té Frankfurter Buchmesse 2021? Què poden esperar els professionals de l’edició de la fira d’aquest any? Obteniu més informació a la conversa del 22 de maig amb Juergen Boos, director de Frankfurter Buchmesse aquí

Xarxes digitals per a professionals de l’edició

El Hof de Frankfurter Buchmesse

Durant la setmana de la fira del llibre, professionals de l’edició internacional es reuneixen al Hotel Frankfurter Hof per relaxar-se després d’un dia ocupat a la fira en un ambient relaxat per refrescar contactes antics i crear-ne de nous.

Aquesta xarxa informal ara es transfereix a l’espai digital de The Hof: les sessions Breakout permeten reunions casuals amb altres participants en grups reduïts. A més, tindreu l’oportunitat de participar en debats sobre diversos temes i de treballar en xarxa amb els ponents i altres participants.

Més informació: