La Sharjah Internacional Book Fair (SIBF) se celebrarà del 2 al 13 de novembre de 2022.

Anualment, durant els tres dies anteriors a la fira, s’organitza una Conferència d’Editors que se celebrarà del 30 d’octubre a l’1 de novembre, abans de la fira. Aquest esdeveniment està dirigit a venedors de drets de traducció en tots els gèneres i idiomes, i compradors d’obres publicades en traducció i inclou sessions de seminaris sobre temes actuals del sector editorial i es porten a terme reunions de negoci, facilitant la interacció entre professionals de l’edició internacional àrab i no àrab, amb sessions de matchmaking individuals, creació de xarxes i programes educatius.

La Federación de Gremios de Editores de España s’està plantejant organitzar una missió comercial amb la possibilitat d’oferir una borsa de viatge per als editors que no hagin estat invitats directament per la fira amb el que anomenen “paquet d’hospitalitat”.

Els interessats han de comunicar-ho a comext@fge.es abans del dia 23 de setembre, indicat les següents dades:

  • Nom de l’editorial
  • Persona de contacte
  • Telèfon
  • Correu-e

Així mateix ens informen que l’Ambaixada d’Espanya a Dubai comptarà amb un espai dins de la fira. Si algun editor està interessat en enviar llibres, haurà de posar-se en contacte directament amb l’Ambaixada i assumir els costos de l’enviament.

Pàgina web de la fira aquí