El 23 de setembre a les 15:00h, a través de la plataforma Zoom i de Youtube, tindrà lloc el seminari, “Dissenya la teva presència digital a la #fbm20 edició especial“. Un seminari amb la presentació de les diverses opcions digitals seguida d’una sessió de preguntes i respostes.

Podeu seguir el seminari de la Fira del Llibre de Frankfurt aquí

El termini per participar com a expositor digital finalitza el 30 de setembre de 2020!

Des de la Fira del Llibre de Frankfurt (Frankfurter Buchmesse) ens informen que queda cancel·lada la Fira i que aquest any serà únicament virtual. A continuació us facilitem el comunicat:

Durant les últimes setmanes, tots hem estat treballant en els preparatius del Frankfurter Buchmesse 2020 físic, impulsats per l’esperança d’enviar una senyal en aquests moments difícils, creant un mercat per a l’intercanvi personal, nous contactes i les vostres activitats comercials.

Per tant, lamentem que us informem avui que la fira física del llibre de Frankfurt no tindrà lloc aquest any. Tot i el concepte d’higiene aprovat pel recinte de l’exposició i el suport del programa Neustart Kultur, que hem transmès a molts de vosaltres directament en forma de renúncia al lloguer d’estands, les restriccions actuals de viatge a causa del Covid-19 ho fan impossible per garantir una presència suficient de visitants professionals i realitzar les operacions d’exposició a les sales segons el previst.

Tot i això, també hem estat esforçant-nos molt les darreres setmanes en el desenvolupament de representacions digitals del mercat internacional de contingut i publicació. Amb Frankfurt Rights, us oferirem una plataforma per al vostre negoci de drets que es podrà utilitzar durant tot l’any. A la conferència de Frankfurt, podreu viure quatre dies amb experiència: el nostre programa de conferències virtuals oferirà taules de debat, sessions de preguntes i respostes i breus presentacions d’experts internacionals. I amb la nova eina de trobada, podeu trobar i contactar amb valuosos contactes comercials a tot el món. Gràcies al generós suport del govern alemany, totes les ofertes i serveis digitals són gratuïts aquest any.

Per últim, però no menys important, aquest any tornem a centrar-nos en els autors i les seves històries: ja sigui a la primera edició digital del Weltempfang, al BOOKFEST digital o com a part del programa en directe de la ciutat BOOKFEST o a la Fira del Llibre ARD Festhalle, que es mantindrà al seu lloc: l’edició especial Frankfurter Buchmesse tornarà a ser una plataforma per a temes sociopolítics, que posarà en escena contingut i idees d’una manera eficaç i de gran abast mediàtic.

Agraïm la vostra fidelitat i confiança contínues i esperem tornar-vos a veure, en poques setmanes al Frankfurter Buchmesse Special Edition i en un any a Frankfurt.

Més informació:

  • Pots descarregar el comunicat aquí