LBF canvia les dates del 2021 amb l’objectiu de reunir personalment la indústria editorial des de l’esclat de Covid-19

Reed Exhibitions ha anunciat avui que la Fira del Llibre de Londres tindrà lloc del 29 de juny a l’1 de juliol de 2021, amb el nomenament de Andy Ventris com a nou director de la Fira.

LBF, que inicialment estava programada per al març del 2021, s’ha traslladat al juny per proporcionar la millor oportunitat possible de crear un esdeveniment en directe on la indústria editorial pugui reconectar-se i fer negocis.

Amb més d’una dècada d’experiència en la realització d’esdeveniments mundials, el nou director de LBF, Andy Ventris, és un líder assolit que es va unir a Reed Exhibitions el 2013 i ha treballat en algunes de les marques clau de la companyia. Amb les opinions dels grups d’interès de LBF que demostren que el 89% dels expositors i el 76% dels visitants creuen que les reunions presencials són extremadament importants per als negocis, les noves dates de juny s’han escollit d’acord amb els calendaris previstos actualment per al reinici dels esdeveniments al Regne Unit.

Andy Ventris, director de LBF, ha dit: “Després d’haver treballat amb l’equip de LBF en els darrers mesos, estic encantat d’assumir el paper de director, especialment en aquest moment de grans canvis. Segueixen tenint molts reptes a l’hora de planificar LBF 21, i crec que és crucial que siguem oberts i transparents amb els nostres expositors, socis i visitants durant tot el procés”.

Els esdeveniments a gran escala al Regne Unit estan subjectes a directrius i regulacions nacionals i locals en constant canvi. Hem pres la decisió de traslladar LBF al juny del 2021 per crear la millor oportunitat d’organitzar un esdeveniment en directe.

“Atesa la naturalesa dinàmica de la pandèmia, continuarem vigilant de prop la situació i, si canvia la perspectiva actual, es prendrà una decisió final sobre la viabilitat de l’esdeveniment en directe com a molt tard a finals de març de 2021. Volem donar a tots els nostres socis, expositors i visitants aquesta data per treballar, ja que agraïm la quantitat de planificació i recursos destinats a la preparació d’una fira d’aquesta escala”.

“Agraïm a la comunitat editorial el seu continu suport i esperem tornar-nos a reunir el 2021”.

Darren Johnson, CEO de Reed Exhibitions UK, ha afegit: “La Fira del Llibre de Londres és un esdeveniment emblemàtic del calendari editorial mundial amb una història de 50 anys. La fira té una gran importància per a Reed Exhibitions i, en resposta a les opinions dels nostres grups d’interès, traslladant les dates de la fira, esperem que serveixi a la indústria com una oportunitat per reunir-se en persona el 2021. Estem encantats que Andy Ventris assumeixi el paper de director. Treballant juntament amb un experimentat i apassionat equip de LBF, esperem tornar a unir la indústria el 2021″.

La planificació per al 2021 es duu a terme en col·laboració amb el Consell Assessor de LBF, que es reunirà al novembre.

David Roche, president del consell assessor, ha dit que “LBF es va crear per facilitar el negoci del llibre i donar suport a la indústria editorial. Reed Exhibitions ha comissariat l’espectacle durant les darreres dècades i en moments difícils. LBF, com a part de Reed Exhibitions, el jugador més important en la realització d’exposicions globals, es troba en una ubicació única per oferir un entorn potent, segur i emocionant a la indústria editorial per tornar a dur a terme reunions cara a cara i facilitar la creació de nous negocis. El consell assessor s’ha reforçat per treballar estretament amb l’equip de LBF: junts confio que podem oferir una experiència brillant a tots els nostres visitants”.

Tenint lloc a Olympia, els organitzadors de LBF treballen estretament amb el recinte per garantir un entorn d’esdeveniments segur que satisfaci les necessitats dels visitants i dels expositors. S’han desenvolupat diverses mesures de salut, higiene i seguretat que es revisaran i implementaran a mesura que s’acosti l’esdeveniment.

Nigel Nathan, director general d’Olympia London, ha dit: “Estem encantats que la Fira del Llibre de Londres torni a tenir lloc a Olympia Londres el juny del 2021. La Fira del Llibre de Londres és un punt destacat del nostre calendari i sempre aporta tanta energia i vibrant al nostre lloc i als voltants. Treballant amb l’equip de LBF, estem preparant una àmplia gamma de mesures de seguretat per a aquest gran esdeveniment: mesures sensates per assegurar-nos que l’espectacle sigui tan agradable i memorable com sempre per a la comunitat editorial. No podem esperar a donar la benvinguda a tothom”.

LBF tornarà a les seves dates habituals de primavera el 2022.

Més informació: