El Gremi d’Editors de Catalunya organitza el curs pràctic de formació bonificada,  “Photoshop expres”,  de 6 hores de durada, i que tindrà lloc a través de l’aula virtual ZOOM.

Dades del curs:

  • Durada: 6 hores
  • Periodicitat: 2 sessions de 3 hores
  • Dates: Dilluns 22 de juny i dilluns 29 de juny de 2020
  • Horari: de 16.00h a 19.00h

Objectius:

Aprendre les nocions bàsiques d’Adobe Photoshop  per treballar amb fluïdesa. Aprendre a retocar imatges i preparar-les per imprimir o per pujar a la web.

Programa:

Aprendreu el funcionament bàsic d’Adobe Photoshop per utilitzar les eines amb facilitat. Practicareu amb imatges i fareu  retocs fotogràfics, clonareu amb el tampó, fareu servir el pinzell corrector i l’eina “parche”, les capes, treballareu amb text, aplicareu perspectives amb punt de fuga, reemplaçareu color, igualareu color, etc.

Preus:

  • Import associat: 96 euros (bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)
  • Import no associat: 125 euros (bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)

Docent:

Mònica Gil Rosón. La seva faceta laboral està centrada en el sector cultural i de la formació, tant online com presencial. Ha treballat per a editorials, discogràfiques de música clàssica i agències de publicitat.

Instruccions de connexió:

Utilitzarem la plataforma ZOOM Cloud Meetings, que és una aplicació gratuïta de videotrucada que es descarrega pel mòbil (Apple Store / Google Play) i també per l’ordinador o tauleta. Aquesta aplicació l’haureu de descarregar per tenir accés al servei.

Abans de l’inici del curs us farem arribar al correu electrònic que ens hagueu facilitat, un enllaç directe per connectar a la formació online, també una ID i una contrasenya per si connecteu directament a Zoom. Comproveu els requisits del sistema (àudio i vídeo) per evitar problemes de connexió. Connecteu-vos quan rebeu les instruccions , 15 minuts abans de l’inici, per comprovar que tot funciona correctament.

Funcionament de les classes:

  • S’iniciarà la sessió amb puntualitat
  • Posteriorment rebreu la presentació del curs

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció al “Photoshop expres: FORMULARI

Si l’empresa així ho desitja, el Gremi podrà gestionar els procediments administratius amb la Fundació Tripartita, per tal que puguin bonificar-se totalment o parcial la formació realitzada. Per a empreses associades, el cost de les gestions administratives inherents al procés de bonificació serà de 0€. Per a empreses no associades, el Gremi facturarà el 10% del cost del curs en concepte de gestió administrativa de la bonificació. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi: formacio@gremieditors.cat