L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) posa a disposició de les empreses i entitats del sector del llibre de Catalunya un estand a la London Book Fair, que se celebrarà del 18 al 20 d’abril 2023 a Londres.

L’estand estarà ubicat al Ground Floor de l’Olympia London i servirà com a punt de trobada i de negoci per les empreses i professionals catalans presents a la fira i comptarà amb espai d’exposició de llibres i taules de reunió a compartir.

Les editorials que vulguin participar a l’estand institucional del Govern de Catalunya a la London Book Fair, hauran de respondre a aquesta convocatòria abans del proper 31 de gener.

Una vegada exhaurit aquest termini, es contactarà amb les empreses que hagin mostrat interès en participar presencialment a l’estand, per tal d’informar-les dels metres d’exposició disponibles, l’obtenció de l’acreditació, així com el procediment de recollida dels llibres i el seu enviament a la fira.

LOGO-ICECLa iniciativa s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura duu a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització del sector editorial amb la marca d’internacionalització Catalan Arts – Books.

Les empreses editorials interessades han de contactar directament amb l’ICEC al correu següent internacional.icec@gencat.cat abans del 31 de gener!

Consultes:

Monika Ganzenmüller – internacional.icec@gencat.cat

Més informació: