LAliança Internacional d’Editors Independents, la Asociación Navarra de Editores i l’editorial Txalaparta, estan organitzant conjuntament la IV Trobada Internacional de l’Edició Independent que tindrà lloc del 23 al 26 de novembre al Baluarte Jauregia de Pamplona.

L’Aliança Internacional d’Editors Independents reuneix més de 750 editorials de tot el món agrupades al voltant de sis xarxes lingüístiques i ofereix un espai dedicat a la defensa de la bibliodiversitat i a la reflexió sobre la influència sobre les polítiques públiques del llibre.

En aquesta trobada es plantejaran debats sobre la defensa de la bibliodiversitat i l’aprofundiment en la seva definició, les polítiques públiques dirigides a defensar el llibre de la salut de l’ecosistema, els nous models de negoci, les estratègies de cooperació entre iguals en l’àmbit nacional i internacional o el qüestionament de les repercussions ecològiques de l’activitat editorial.

Aquesta trobada viu de l’intercanvi i el diàleg entre actors de diferents llocs i desitgen comptar amb la participació del major nombre d’editorials independents.

Per a participar cal inscriure’s prèviament en el següent enllaç. Data límit d’inscripció: 15 d’octubre!

encuentros_de_pamplona_2021_programa_augusto_de_2021