Entre les diverses activitats que organitza la FGEE, en col·laboració i amb el recolzament de l’ICEX, s’ha decidit organitzar unes jornades tècniques de Llibre Religiós a San José de Costa Rica, el 23 de novembre de 2016.

La jornada té per objectiu donar a conèixer l’oferta i les novetats de les editorials espanyoles en matèria religiosa a compradors i prescriptors de Costa Rica: distribuïdors, llibreters, organismes administratius responsables tant d’educació com de formació de docents, Ministeri d’Educació, Ministeri de Cultura i Joventut, universitats d’humanitats, bibliotecaris i la Conferència Episcopal.

La FGEE es farà càrrec del transport dels llibres a Costa Rica, el cost del qual serà assumit per l’ICEX. Una vegada tancat el període d’inscripció, la FGEE es posarà en contacte directament amb els participants per donar-los les instruccions per l’enviament dels llibres.

La quota de participació s’ha fixat en 850 euros + IVA i els participants rebran per part de l’ICEX una bossa de viatge de 1.060 euros, que es farà efectiva després de l’activitat.

Inscripcions:

Els interessats hauran de seguir les instruccions que ens han fet arribar des de l’ICEX, complir íntegrament les condicions de participació fixades i formalitzar l’imprès corresponent.

El termini d’admissió de sol·licituds és el 25 de maig.

 

Més informació:

Per a consultes i aclariments addicionals:

  • Cristina Abelenda o Margot Gómez-Arnau
    Departamento de Industrias Culturales de l’ICEX
    Telèfons: 91 349.18.64 / 91 349 18 10
    Correu-e: cristina.abelenda@icex.es / industrias.culturales@icex.es