ICEX-FGEEEntre les diverses activitats que organitza la Federación de Gremios de Editores de España, en col·laboració i amb el recolzament de l’ICEX, s’ha decidit organitzar unes Jornades Tècniques de Llibre Científicotècnic a Santo Domingo, que tindran lloc el dia 6 de juny de 2017.

Aquestes Jornades tenen per objecte donar a conèixer l’oferta i les novetats de les editorials espanyoles en matèria científicotècnic a compradors i prescriptors dominicans: distribuïdors, llibreters, responsables de compres de biblioteques, responsables de licitacions per a universitats i formació professional, i professors universitaris.

 

Convocatòria i formulari d’inscripció

 Els interessats hauran de seguir les instruccions que ens han fet arribar des de l’ICEX, complir íntegrament les condicions de participació fixades i formalitzar l’imprès corresponent que cal enviar directament a l’ICEX, segons s’indica a la convocatòria.

Feu clic sobre els següents botons d’enllaç per descarregar els documents:

 

El termini per a la recepció dels formularis acaba el dia 10 d’abril.

 

Quota de participació

La quota de participació s’ha fixat en 840 euros + IVA i els participants rebran per part de l’ICEX una bossa de viatge de 740 euros, que es farà efectiva després de l’activitat.

La FGEE es farà càrrec del transport dels llibres a Santo Domingo, el cost del qual serà assumit per l’ICEX. Una vegada tancat el període d’inscripció, la FGEE es posarà en contacte directament amb els participants per donar-los les instruccions per l’enviament dels llibres.

 

Contacte

Per a consultes i aclariments addicionals:

  • Cristina Abelenda o Margot Gómez-Arnau
    Departamento de Industrias Culturales de l’ICEX