Com ja sabeu, davant les limitacions de la mobilitat internacional a causa de la pandèmia, la Fira Internacional del Llibre (LIBER) s’ha reinventat i les seves habituals trobades de negoci aquest any es realitzaran en format digital.

La nova proposta presenta reunions de negoci amb compradors i prescriptors convidats de més de 60 països, així com trobades amb diferents professionals espanyols del món del llibre. També s’inclouen en aquest entorn online les Jornades Professionals LIBER que abordaran l’adaptació del món del llibre al mercat postpandemia.

Per accedir a les diferents convocatòries que es retransmetran mitjançant streaming, abans us heu d’acreditar. Podeu consultar més informació en aquest article (#LIBERDIGITAL 2020: Acreditacions gratuïtes de visitants).

Una vegada acreditats, per a l’assistència virtual a les sessions, cal anar a l’apartat “Agenda d’Activitats” de #LIBERDIGITAL, seleccionar la sessió a la qual es vol assistir i clicar l’enllaç que es crearà per a cada activitat minuts abans que comenci.

Recomanem llegir el manual d’accés a les activitats programades que us pot ser útil:

Manual-Acces-Activitat

 

Tota la información sobre #LIBERDIGITAL 2020 aquí

Més informació: