El Gremi d’Editors de Catalunya organitza la masterclass “Com detectar noves oportunitats de negoci”, que tindrà lloc de manera virtual a través de la plataforma ZOOM Cloud Meetings.

Introducció:

MASTERCLASS-Negocis-OnlineEls professionals del sector editorial us enfronteu a nous problemes, debilitats i reptes. Habilitats que van més enllà de la transformació digital, com ara la empatia i la creativitat, són necessàries per tal d’estar preparats per a respondre als nous reptes del sector i del mercat. És per això que és molt important trobar eines i recursos per tal de que pugueu innovar i d’adaptar-vos al món actual en el qual vivim. Un món canviant, on apareixen nous agents, nous hàbits, noves maneres de consumir i a més ara, se suma la nova situació generada pel covid19.

La masterclass us ajudarà a plantejar-vos com trobar oportunitats de negoci, tant noves per aconseguir generar nous negocis editorials, com existents per a empreses o projectes culturals consolidats que puguin explorar des d’angles més creatius i trobar noves idees a on poder innovar.

Objectius:

 • Contextualitzar la importància de trobar noves oportunitats en el sector editorial.
 • Aprendre a trobar oportunitats de manera creativa.
 • Saber on es troben les oportunitats: l’usuari, les tendències i el context.
 • Proporcionar als participants d’eines i recursos per saber trobar noves oportunitats de negoci.

Metodologia:

Sessió teorico-pràctica basada en el «Learning by doing»; és a dir, participativa i experiencial.

Dades del curs:

 • Durada: 1 hora 30 minuts
 • Periodicitat: 1 sessió
 • Dates: dilluns 13 de juliol de 2020
 • Horari: 17.00h

Preus:

 • Import associat: 20 euros
 • Import no associat: 50 euros
 • INSCRIPCIONS

Docent:

Diana Pinos @dianapinosc

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Publicitat i Planificació Estratègica i en Producció i Comunicació Cultural per la Blanquerna. Té 15 anys d’experiència en recerca i innovació. Consultora i formadora de metodologies centrades en l’usuari com: Design Thinking, Lego® Serious Play®, Lean Startup amb clients de diversos àmbits. Imparteix classes en vàries universitats i és mentora de startups i projectes d’emprenedoria creativa. Conferenciant sobre creativitat i innovació. Autora del Creativikit®, primer kit d’entrenament creatiu d’alt rendiment.

Instruccions de connexió:

Utilitzarem la plataforma ZOOM Cloud Meetings, que és una aplicació gratuïta de videotrucada que es descarrega pel mòbil (Apple Store / Google Play) i també per l’ordinador o tauleta. Aquesta aplicació l’haureu de descarregar per tenir accés al servei.

Abans de l’inici del curs us farem arribar al correu electrònic que ens hagueu facilitat, un enllaç directe per connectar a la formació online, també una ID i una contrasenya per si connecteu directament a Zoom. Comproveu els requisits del sistema (àudio i vídeo) per evitar problemes de connexió. Connecteu-vos quan rebeu les instruccions , 15 minuts abans de l’inici, per comprovar que tot funciona correctament.

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció al seminari: “Com detectar noves oportunitats de negoci”: FORMULARI