logo-newspanishbooksL’ICEX, en col·laboració amb el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, convoca una nova edició del projecte New Spanish Books i invita a participar-hi els agents i editors espanyols interessats.

És un projecte que té com objectiu la venda de drets de traducció d’editorials i agents literaris espanyols en mercats exteriors a través de portals a Internet a Alemanya, Estats Units, França, Japó, Regne Unit i, per primera vegada Brasil, dirigits a professionals estrangers del sector editorial.

 

Condicions i bases de participació

Poden participar llibres dels gèneres especificats en cada convocatòria en qualsevol de les llengües co-oficials d’Espanya. Cal que l’editorial o agència literària espanyola sigui titular de la gestió dels drets dels llibres participants.

Per a participar:

  • Cal complimentar aquest formulari online amb la informació relativa a cadascun dels llibres participants. Encara que l’editorial hagi participat en edicions anteriors, cal crear un nou compte utilitzant com a clau d’usuari el CIF de l’empresa.Es poden introduir un màxim de tres llibres per cadascun dels portals (Regne Unit, França, Alemanya, Japó, Estats Units i Brasil).
  • El termini per a la càrrega de llibres per a l’edició 2017 està obert fins al dia 20 de desembre (dimarts) a les 17.00h.

 

Convocatòria

Fes clic sobre el següent enllaç per consultar: “Convocatoria de participación 2017: Plan venta de derechos New Spanish Books

 

Contacte d’ICEX

Cristina Abelenda Santa-Cruz , Cap de Sector Editorial. ICEX España Exportación e Inversiones
Paseo de la Castellana, 14-16, 28046 Madrid
Tel. 91 349 18 64
Correu-e: cristina.abelenda@icex.es

 

Més informació