Oberta la inscripció gratuïta per a les Jornades Readmagine 2022 sobre Innovació al Llibre i la Lectura que se celebraran el 31 de maig, 1 i 2 de juny!

Ja està obert el termini per a les Jornades Readmagine 2022 sobre Innovació al Llibre i la Lectura que tindran lloc els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny a la Fundación Germán Sánchez Ruipérez (Casa del Lector-Matadero Madrid).

L’esdeveniment, organitzat per la Fundación GSR, en col·laboració amb FANDE i UDNE-IPDA, i amb el suport d’Acción Cultural Española i la Dirección General del Libro, comptarà amb professionals del sector del llibre de diferents països i amb diferents professionals com a editors, distribuïdors, llibreters o bibliotecaris, entre altres perfils.

Si estàs interessat o interessada a assistir a les jornades, pots accedir al formulari d’inscripció gratuïta al següent enllaç: Inscripció READMAGINE 2022, Madrid | Eventbrite

A més, el 3 de juny se celebrarà, també a Casa del Lector, el Digital Publishing Summit (DPS), organitzat per EDRLab, com a primera col·laboració amb IPDA. Podeu consultar aquí tota la informació.

Què és Readmagine

La trobada Readmagine consisteix en un conjunt de xerrades, tallers, conferències i moltes altres activitats destinades a intercanviar idees al voltant del procés de transformació de la lectura i el llibre.

Readmagine va néixer el 2005 i des de llavors sempre ha acollit trobades sobre edició, digital, sociologia, moda, màrqueting, videojocs i altres camps d’actuació.

Més informació: