omnium-culturalÒmnium Cultural, en el seu propòsit de fomentar la creació literària en català de qualitat i incrementar-ne el nombre de lectors, convoca un concurs obert a totes les editorials de Catalunya per tal de coeditar el PREMI SANT JORDI DE NOVEL·LA en les tres properes edicions (2021, 2022 i 2023).

El Premi Sant Jordi de novel·la és un dels més prestigiosos i ben dotats de la literatura catalana. Es convoca ininterrompudament des de l’any 1960, quan va agafar el relleu del Premi Joanot Martorell de novel·la.

L’obra guanyadora la decideix un jurat independent designat per Òmnium Cultural i el premi es lliura al desembre en el marc de la Nit de Santa Llúcia, la Festa Òmnium de les Lletres Catalanes, conjuntament amb altres premis de diverses disciplines.

Les propostes hauran de ser presentades abans del 15 de juny de 2021, a les 18h, mitjançant un correu electrònic a premisantjordi@omnium.cat

A partir dels criteris marcats per aquestes bases, un jurat examinarà les propostes rebudes i emetrà el veredicte abans del 15 de juliol de 2021.

Persona de contacte:

Pàgina web d’Òmnium Cultural aquí