formacióEl Gremi d’Editors de Catalunya organitza el taller de formació, “Com fer presentacions d’alt impacte”, de cinc hores de durada, i que tindrà lloc a les seves instal·lacions. El taller es farà divendres 8 de juny al matí, de 09:00h a 14:00h i l’impartirà Begoña Aguirregabiria.

Els interessats ja poden cursar la inscripció clicant l’enllaç situat a la part inferior d’aquesta pàgina.

Dades del curs:

 • Durada: 5 hores
 • Periodicitat: Una sessió de 5 hores
 • Dates: Divendres 8 de juny
 • Horari: de 09:00h a 14:00h

Objectiu:

Aquest taller et donarà les eines que t’ajudaran a realitzar presentacions d’èxit. Descobriras tècniques per connectar amb els teus interlocutors que t’ajudaran a transmetre seguretat i confiança.

Programa:

 1. Connectar amb la nostra audiència
 2. Com ser més efectius
 3. Reconèixer els errors més comuns que cal evitar
 4. Com transmetre seguretat i confiança
 5. Com gestionem la por i l’ansietat
 6. Pràctiques

Docent:

Begoña Aguirregabiria – Llicenciada en Psicologia i Màster en Direcció i Gestió de RR.HH, amb una trajectòria professional de més 30 anys d’experiència com a responsable en processos de selecció, programes de formació i desenvolupament de competències professionals en el sector cultural, donant suport a persones i empreses a cercar i implantar solucions d’alt impacte i valor afegit.

Fundadora de GROWTH & TALENT, S.L, empresa experta en consultoria, desenvolupament de competències personals i professionals.

Preus:

 • Import associat: 65 euros (100% bonificable a càrrec dels crèdits de bonificació de l’empresa)
 • Import no associat: 79 euros (100% bonificable a càrrec dels crèdits de bonificació de l’empresa)

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció al curs “Com fer presentacions d’alt impacte”: FORMULARI

Si l’empresa així ho desitja, el Gremi podrà gestionar els procediments administratius amb la Fundació Tripartita, per tal que puguin bonificar-se totalment o parcial la formació realitzada. Per a empreses associades, el cost de les gestions administratives inherents al procés de bonificació serà de 0€. Per a empreses no associades, el Gremi facturarà el 10% del cost del curs en concepte de gestió administrativa de la bonificació. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi: formacio@gremieditors.cat