La Fira Internacional del Llibre de Frankfurt (Frankfurter Buchmesse) i l’Associació Internacional de Distribució Editorial (IPDA) han presentat la quarta edició del Forum Internacional de Distribució Editorial.

Aquest esdeveniment oferirà als distribuïdors i editors/proveïdors de contingut internacional la possibilitat de connectar-se i obrir nous canals empresarials.

Si voleu fer créixer el vostre negoci, expandir la vostra xarxa, construir ponts cap al futur i descobrir noves oportunitats comercials, no us podeu perdre la quarta edició del forum. L’esdeveniment de networking B2B, tindrà lloc mitjançant videoconferència el dijous 15 d’octubre, a partir de les 9:00 del matí.

Després d’una conferència i algunes breus observacions introductòries, obriran el forum per a xerrades individuals, treball en xarxa i trobades, considerant diferents temes (per exemple, llibres generals, llibres infantils, còmics, llibres electrònics, audiollibres, POD…), per tal de promoure oportunitats comercials entre editors i distribuïdors a nivell internacional.

Si esteu interessats a participar al 4rt Forum Internacional de Distribució Editorial #4IPDF, podeu registrar-vos gratuïtament AQUÍ

Més informació: